Runkosarja huipentuu lauantaina

23.02.2017 16:00

Ringeten SM-sarjan runkosarjassa pelataan lauantaina viimeinen kierros. Välierät alkavat lauantaina 4.3.

Runkosarjan voiton varmistanut RNK Flyers kohtaa kotikaukalossaan EKS:n. Espoolaiset ovat sarjassa kolmantena, mutta vain pisteen päässä sarjakakkosesta NoU:sta. Voitolla raisiolaisista espoolaiset omaisivat vielä mahdollisuudet välierien kotietuun. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti aiemmin tällä kaudella ja voitot näistä ovat 1-1. Tappio EKS:lle on ainut, jonka RNK on kärsinyt koko kauden aikana.

Sarjakakkonen NoU kohtaa kotonaan Helsinki Ringeten. Voittamalla ottelun nokialaiset varmistaisivat kotiedun välieriin. Helsinki Ringette on sarjassa seitsemäntenä tasapisteissä sarjajumbo VG-62:sen kanssa, joten on mahdollista, että helsinkiläiset jäävät runkosarjan viimeiselle sijalle, mikäli VG-62 voittaa oman ottelunsa, eikä vierasjoukkue pysty yllättämään NoU:ta. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet nokialaisten selkeisiin voittoihin maalierolla 33-8.

Sarjan viidennestä sijasta taistelevat LuKi -82 ja Lahti Ringette iskevät yhteen Luvialla. Lahtelaiset ovat kaksi pistettä edellä sarjataulukossa, minkä lisäksi joukkueella on luvialaisia parempi maaliero. LuKi -82 tarvitsisi lauantaina vähintään kymmenen maalin voiton parannellakseen asemiaan sarjataulukossa. Kauden kahdesta aiemmasta kohtaamisesta voitot ovat tasan 1-1.

Runkosarjan viimeisessä ottelussa vastakkain ovat VG-62 ja sarjan nelospaikan varmistanut Blue Rings. Kotijoukkue on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä, mutta tasapisteissä Helsinki Ringeten kanssa, joten nappaamalla pisteitä lauantaina voivat naantalilaiset nostaa itsensä pois jumbosijalta.

Ylempi jatkosarja

Tilastot

Alempi jatkosarja

 

Seuraavat ottelut