RNK Flyers Suomen mestari 2017

22.03.2017 21:20

RNK Flyers on voittanut vuoden 2017 Suomen mestaruuden. Raisiolaiset kukistivat kolmannessa finaaliottelussa NoU:n ja etenivät näin Suomen mestaruuteen suoraan otteluvoitoin 3-0. Ratkaiseva kolmas finaaliottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkueen voittoon maalein 4-3.

Kolmannen finaaliottelun suurin tähti oli Susanna Tapani, joka iski RNK:n kaksi viimeisintä osumaa ja johdatti kotijoukkueen mestaruuteen.

Vierasjoukkue aloitti ottelussa maalinteon heti ensimmäisessä erässä. Kotijoukkue nousi tasoihin, mutta toisessa erässä vierailijat karkasivat jälleen johtoon. Kotijoukkue tasasi tilit jälleen kolmannessa erässä ja näin neljänteen lähdettiin tasatilanteessa. Neljännessä erässä Tapani iski kaksi maalia ja vaikka vierailijat onnistuivat vielä kaventamaan, ei kiri riittänyt loppuun asti ja näin RNK Flyers pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta. Voiton makeutta lisäsi varmasti fakta, että viime vuonna raisiolaiset taipuivat finaaleissa nimenomaan NoU:n käsittelyssä.

Tässä ovat ringeten Suomen mestarit vuosimallia 2017.