Kotijoukkueet vahvoilla täydellä pelikierroksella – Kaisa Katajistolle kauden ensimmäinen nollapeli!

18.11.2017 18:10

 

 

Lauantain pelikierroksella ei nähty suuria yllätyksiä, vaan sarjataulukon kärkijoukkueet olivat kotonaan vahvoilla. Espoon Kiekkoseuralla on jatkon kannalta tärkeää ottaa tänä viikonloppuna voitot molempina päivinä. Tänään Espoon Kiekkoseura kaatoi kotonaan Lahti Ringetten.

Lahti Ringette aloitti maalinteon vieraissa Espoon Kiekkoseuraa vastaan. Ylivoimalla Niina Piiroinen vei lahtelaiset johtoon. Espoolaiset tasoittivat kuitenkin ajassa 34:38, kun Riikka Sjögren toi kotijoukkueen tasoihin. Neljännessä erässä alkoi tapahtumaan, kun kotijoukkue laittoi isomman vaihteen päälle. Espoon Kiekkoseura kaatoi lopulta Lahti Ringetten lukemin 7-1. Kotijoukkueen tehokkaimmat maalintekijät olivat Maija Väyrynen ja Minna Ojapalo, jotka molemmat tekivät kaksi maalia.

Sarjataulukon kärkijoukkue Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese näytti kaapin paikan Blue Ringsille. Say Cheese kukisti vieraissa Blue Ringsin lukemin 9-0. Say Cheesen ja pistetaulukon kärkinainen Anne Pohjola saalisti hieman vaatimattomammat tehot 2+3, kun joukkuetoveri Tiia Halme nakutti tehot 4+1.

Say Cheesen päävalmentaja Marjukka Virta ei ollut täysin tyytyväinen pelin jälkeen. Virta antoi kritiikkiä tuomareiden suuntaan.

- Pelistä jäi päällimmäiseksi huono maku, koska tuomareiden ylilyönti kolmannessa erässä oli erittäin harmillista. On ikävää, että tuomareilla on jo lähtökohtaisesti ylimielinen asenne pelaajia kohtaan. Heidän kommentit olivat tökeröitä. Pelimme ei siitä onneksi mennyt sekaisin. Pystyimme jakamaan vastuuta koko kokoonpanolle. Kokki (maalivahti) pelasi maalilla upeasti. Hän pelasi kauden ensimmäisen nollapelin, josta olemme hyvin iloisia, Virta myhäili.

- Totta kai se, että olemme sarjakärjessä, kertoo että olemme tehneet asioita oikein. Pelaajiemme itseluottamus kasvaa voittojen myötä. Toki sarjaa on vielä paljon jäljellä. Meillä on myös vielä paljon tekemistä ennen kevättä.  Pelimme ei ole vielä läheskään valmista, Virta lisää.

Roosa Salonen tehokkaalla tuulella

Nokian Urheilijat kohtasivat kotonaan VG-62: n. Ensimmäisestä erästä lähtien peli oli nokialaisten hallussa. Kotijoukkue voitti naantalilaisen VG-62 tylyin lukemin 15-2. Nokian Urheilijoiden kirkkain tähti oli tänään Roosa Salonen, joka saalisti tehot 7+1.

RNK Flyers oli kotonaan vahvempi kuin Luvian Kiekko -82. RNK Flyers oli parempi lukemin 8 -4. Kotijoukkueen Siiri Saarikettu takoi komeat tehot 5+2.

Pelit jatkuvat huomenna:

Sunnuntai 19.11.
LuKi-82 – VG-62 klo 12.00
Blue Rings – EKS klo 12.30
RNK Flyers – Lahti klo 14.30
NoU Ringette – LL-89 SC klo 15.00

Tarkempia tilastoja löytyy täältä: https://ringette.torneopal.fi/taso/live.php