Sarjataulukon kärkijoukkueet vahvoilla – Say Cheese vahvisti asemiaan

16.12.2017 18:25

Lauantain pelikierroksella Blue Rings, Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese ja Nokian Urheilijat saalistivat voiton. Sarjataulukon korkeimmilla sijoilla olevat joukkueet olivat tälläkin kertaa vahvoilla.
 

Luvian Kiekko -82 kohtasi kotonaan sarjataulukon kärkijoukkueen Say Cheesen. Maalinteon aloitti ajassa 2:09 vierasjoukkueen Anne Pohjola. Ylivoimalla tehty maali oli pitkään pelin ainokainen.

Kahdessa viimeisessä erässä Say Cheese pisti isomman vaihteen päälle, ottaen voiton lukemin 7-2. Kotijoukkueen maaleista vastasi Roosa Rantaniitty, kun maalipörssin kärkinainen Say Cheesen Anne Pohjola takoi tehot 2+2. Vierasjoukkueen Marjukka Virta saalisti myös tehot 2+2.

- Kaksi ensimmäistä erää haettiin suoraviivaisesti ratkaisuja. Jälkimmäiselle puoliskolle muutettiin pelitapaa. Rakentamalla alettiin saada maalipaikkoja ja maaleja. Luvialta hyvää peliä. Perkkola jälleen maalissa hyvä. He saivat luotua hyökkäyksiä, vaikka peli oli enimmäkseen heidän päässä. Rankkarin ottaminen oli kivaa, vaikka maali siitä tulikin. Pitkästä aikaa, kun pääsi sarjapeliä pelaamaan, niin oli kiva pelata. Huomista peliä varten hyvää varmuutta omaan tekemiseen, tuore maailmanmestari ja Say Cheesen maalivahti Kaisa Katajisto kommentoi.

Kausi on ollut Say Cheeselle voitokas. Syksystä lähtien pelit ovat kulkeneet mallikkaasti. Katajisto näkee joukkueen pysyneen tavoitteissaan ja rentona.

- Syksyn pelit ovat menneet hyvin, omat tavoitteet pystynyt pitämään. Pelaaminen on rentoa, jolloin viikonlopun pelejä odottaa. Kevääseen saadaan lähteä hyvän syksyn jälkeen, mihinkään ei voi kuitenkaan tuudittautua. Koko ajan pitää olla hereillä. Joukkueena ollaan kehitytty yhtenäisemmäksi. Pelaajia on eri paikkakunnilta ja vähän treenataan koko porukalla, mutta siitä huolimatta tulosta on syntynyt, Katajisto toteaa tyytyväisenä.

Blue Ringsille työvoitto

RNK Flyers oli tiukoilla kotonaan, kun vieraaksi oli saapunut sarjataulukon nelonen Espoon Kiekkoseura. Ottelu päättyi lopulta tasapeliin lukemin 8-8. Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli Siiri Saarikettu tehoilla 3+1. Espoolaisista Maija Väyrynen saalisti myös tehot 3+1.

Naantalilainen VG-62 koki kotikentällään tappion Blue Ringsiä vastaan lukemin 1-3. Blue Rings teki ratkaisumaalit viimeisessä erässä, kun Salla Naakka vastasi vierasjoukkueen ensimmäisestä ja viimeisestä maalista. Kotijoukkueen ainokaisen teki Viivi Väätänen.

- Työvoitto ja kaivetut pisteet. Mentiin liikaa vastustajan pelailuun mukaan. Puolustus ja maalivahti vastasivat huutoon, vain yksi päästetty maali. Onneksi selvittiin isommilta loukkaantumisilta. Valitettavasti vastustaja ei, Blue Ringsin vastuuvalmentaja Lasse Takala harmitteli

Lahti Ringette sai vieraakseen Nokian Urheilijat. Vierasjoukkue avasi maalihanat jo ajassa 0:24, kun Elina Raesola maalasi Ulla Ovaskan syötöstä. Lahti hävisi kotonaan lukemin 4-9. Nokian Elina Raesola saalisti komeat tehot 4+1. Kotijoukkueen Mia Huvinen teki ottelussa hattutempun.  

Pelit jatkuvat huomenna:

Su 17.12.
LuKi-82 – Blue Rings klo 14.30
RNK Flyers – NoU Ringette klo 14.30
EKS – LL-89 SC klo 15.15
Lahti – VG-62 klo 16.30

 

Tarkempia tilastoja löytyy täältä: https://ringette.torneopal.fi/taso/live.php