Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese varmisti kotiedun – runkosarja loppusuoralla

11.02.2018 22:16

Sunnuntain pelikierroksella elettiin mielenkiintoisia hetkiä, koska playoff-paikkojen kohtalot ovat käsillä. Runkosarjan kärkijoukkueet olivat jälleen vahvoilla, mutta esimerkiksi viimeisestä paikasta käydään teoriassa vielä pientä taistelua. Runkosarjaa on vielä jäljellä kolme kierrosta.

Blue Rings kohtasi kotonaan Espoon Kiekkoseuran. Vierasjoukkue otti selvän voiton. Espoolaiset käyvät viimeisestä playoff-paikasta taistelua Luvian Kiekko 82:n kanssa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että espoolaiset jatkaisivat playoffeihin saakka.

Kotijoukkueen maaleihin löytyi jokaiseen eri tekijä, mutta espoolaisista kovin oli Maija Väyrynen hurjin tehopistein 7+2. Espoon Kiekkoseura oli jo ensimmäisestä erästä lähtien kuskin paikalla. Blue Rings taipui lukemin 3-14.

- Ottelusta jäi tosi hyvä maku. Hallitsimme peliä ja hyökkäyspelimme toimi tänään hyvin. Mielestäni meillä on edellytykset kirkkaimpaan mitaliin. Meidän suurin voimavaramme on joukkuehenki isolla J:llä ja hyvä yhteispeli, Espoon Kiekkoseuran Neea Virtanen totesi tyytyväisenä.

Nokian Urheilijat hävisivät kotonaan runkosarjan kärkijoukkueelle Lapinlahden Luistin -89 Say Cheeselle. Maalinteon aloitti Say Cheese, mutta kotijoukkue yritti toisesta erästä lähtien pistää kampoihin. Lopulta Nokian Urheilijat hävisivät 4-7.

Nokian Roosa Salonen teki kaksi maalia, mutta vierasjoukkueen tehokkain oli Tiia Halme tehopistein 3+3.

Lahtelaisille ja VG-62:lle tappiot

RNK Flyers kohtasi kotonaan Lahti Ringeten. Kotijoukkue aloitti maalinteon ensimmäisessä erässä. Lahti Ringeten maalit syntyivät viimeisessä erässä, mutta RNK Flyers vei ottelun nimiinsä lukemin 7-2.

Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli Henna Isaksson, joka nakutti tehot 3+1. Lahtelaisten maaleista vastasivat Nea Tervala ja Mia Huvinen.

VG-62 taipui kotonaan Luvian Kiekko -82:lle lukemin 3-11. Ottelu oli alusta alkaen luvialaisten hallintaa. Vierasjoukkueen tähti oli tällä kertaa Krista Järvelin, joka takoi tehot 5+3.