Pohjola, Väyrynen ja Palletvuori hurjassa maalivireessä

18.02.2018 21:59

Sunnuntain pelikierroksella nähtiin erittäin tasaisia pelejä ja kunnon maali-ilottelua. Kotijoukkueet olivat tänään vahvoilla.

Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese joutui ehkä hieman yllättäen kotonaan koville, kun vastaan asettui EKS. Vierasjoukkueen hurjasta kiristä huolimatta peli kääntyi lopulta sarjataulukon voittaneen Say Cheesen hyväksi lukemin 7-6.

Say Cheesen Anne Pohjola oli jälleen maalituulella. Pohjola nakutti huimat tehot (5+2). Vierasjoukkueen Maija Väyrynen oli myös joukkueensa maalikuningatar (5+1).

- Peli oli tasainen ja siitä jäi odottava tunnelma. Saimme tänään 20 jäähyminuuttia, joten tiedossa on, että tulevatkin pelit pelataan kovaa. Siihen tulemme varmasti kiinnittämään huomiota. Tässä oli hyvää esimakua tulevasta, EKS:n Veera Nikkola pohti.

 

Nokian Urheilijat kohtasi kotonaan RNK Flyersin. Ensimmäisen erän jälkeen RNK Flyers oli jo kolmen maalin karkumatkalla, mutta kolmannessa erässä myös kotijoukkue heräsi henkiin. Erittäin tasainen ottelu päättyikin lopulta lukemin 5-5.

- Eka erä oli hyvä. Siitä huolimatta jäi vähän huono maku, koska päästettiin vastustaja vielä peliin mukaan ja tasoihin. Jatkossa täytyy pelata loppuun asti, vaikka tilanne olisi mikä hyvänsä. Täytyy katsoa pelivideota ja hioa omaa avauspeliä, vierasjoukkueen Sara Tenhovaara totesi.

 

VG-62 onnistui kotonaan

Blue Rings kaatoi kotonaan Luvian Kiekko 82:n niukasti lukemin 6-5. Vielä viimeisessä erässä vierasjoukkue tuli maalin päähän, mutta loppukiri ei ihan riittänyt.

Luvialaisten tehokkain pelaaja oli Krista Järvelin, joka nakutti tehot (3+3). Tuusulalaisten Sanni Rask pääsi tekemään pari maalia, mutta muihin maaleihin saatiin eri tekijä.

- Kauden avausvoitto meille ylempänä olevasta joukkueesta ehjällä 60 minuuttisella. Voitto saavutettiin koko joukkueen voimin vahvalla yhteispelillä. Maalivahti otti gamesaveja, puolustajat luutivat ja hyökkäys vastasi huutoon, vaikka vastassa oli maailman ykkösmaalivahti, Blue Ringsin päävalmentaja Lasse Takala ilakoi.

VG-62 sai vieraakseen Lahden Ringeten. VG-62 kausi on ollut vaikea, mutta sunnuntaina he onnistuivat ottamaan kauden ensimmäisen voittonsa. VG-62 ja Lahti Ringette ottelu päättyi lukemin 7-3. Kotijoukkueen maalitykki oli tänään Nea Palletvuori, joka saalisti tehot (5+2).

 

Lisätietoa peleistä: https://ringette.torneopal.fi/taso/live.php