SM-sarjassa tasaisia otteluita - Nokian Urheilijat hurjassa maalivireessä

23.09.2018 17:42

SM-sarjan täysi kierros jatkui tänään sunnuntaina 23.syyskuuta. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvoilla.

Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese kohtasi kotonaan eilisen tapaan Espoon Kiekkoseuran. Ottelu oli tasaista vääntämistä.

Say Cheese aloitti maalinteon, kun Mia Huvinen upotti kiekon vastustajan verkkoon. Espoolaiset nousivat viimeisessä erässä lähes rinnalle, mutta kotijoukkue veti lopulta pitemmän korren. Say Cheese – EKS 4-3.

- Oli kiva päästä pitkästä aikaa pelaamaan. Valitettavasti ei saatu parasta irti itsestämme yhdeksän kenttäpelaajan voimin. Paransimme peliämme tänään, mutta niin paransi kaverikin. Voidaan olla tyytyväisiä meidän kolmeen SM-sarja debytanttiin, veisteli espoolaisten Neea Virtanen.

- Pelit ovat olleet eilen ja tänään tiukkoja. Tulos olisi voinut olla molemmissa peleissä myös meidän eduksi, mutta tällä kertaa näin. Nälkäähän tämä vain kasvatti. Ensi sunnuntaina Espoossa kohtaamme jo uudemman kerran, Virtanen lisäsi.

 

Nokian Urheilijoiden voittoputki sai sunnuntaina jatkoa. Nokialaiset saivat vieraakseen Hyvinkään Ringeten. Edellisen päivän pelissä nokialaiset takoivat peräti 15 maalia, mutta tänään he eivät ihan samaan määrään yltäneet.

Nokian Urheilijat aloittivat maalinteon aikaisessa vaiheessa. Pelikello oli ehtinyt vanhentua 2:04, kun Maija Väyrynen yllätti vastustajan maalivahdin. Lopulta peli päättyi nokialaisten hyväksi lukemin 11-1.

Kotijoukkueen tehokkaimpia pelaajia olivat Maija Väyrynen ( 3+0) sekä Roosa Salonen. Vierasjoukkueen ainokaisen teki ylivoimalla Veera Hakonen.

Tiukkoja kamppailuja

Luvian Kiekko -82 sai vieraakseen Blue Ringsin. Tasaisessa ottelussa maalinteon aloitti kotijoukkue, mutta Blue Rings otti viimeisessä erässä hurjan loppukirin. Kiri ei kuitenkaan riittänyt, Luvian Kiekko – 82 voitti lukemin 7-5.

Kotijoukkueen tehokkain maalintekijä oli Krista Järvelin kolmella maalilla.

- Ensimmäiset kaksi erää olivat hyvää. Saatiin paikoista tehtyä hienoja maaleja. Onnistumisia tuli monelle meidän pelaajalle, joka oli positiivista. Kolmas erä oli vielä ok, mutta sitten vastustaja pääsi loistaviin vastahyökkäyksiin, josta hyvät pelaajat eivät voi olla tekemättä maalia. Voitto kuitenkin raavittiin. Se on pääasia. Nyt käännetään katseet ensi viikkoon. Treenataan asioita, mitä pitää parantaa, luvialaisten Maria Perkkola tuumasi.

- Hyvillä mielin lähdetään kautta jatkamaan. Pelit tulevat olemaan tasaisia. Voiton eteen pitää tehdä paljon töitä. Joukkueet ovat aika paljon muuttuneet, mikä on mielestäni hyvä asia. Pelit voi mennä ristiin, joka tekee sarjasta jännempää, Perkkola lisäsi.

 

RNK Flyers kamppaili kotonaan Lahti Ringeten kanssa. Lahtelaiset olivat ensimmäisen erän jälkeen pienellä karkumatkalla. Raisiolaiset piristyivät, aloittaen toisesta erästä lähtien loppukirin. RNK Flyers voitti lopulta lukemin 9- 7.

Raisiolaisista Susanna Tapani saalisti komeat tehot 7 +2, kun vastaavasti lahtelaisista tehokkain oli Nea Tervala (5+1).

 

Seuraavat ottelut

Lauantai 29.9.2018

EKS - Blue Rings klo 14:00
Hyvinkää - LuKi -82 klo 16:30
Lahti Ringette - LL -89 Say Cheese klo 16:30

Sunnuntai 30.9.2018

LuKi -82 - Lahti Ringette klo 14:30
EKS - LL -89 Say Cheese klo 15:45

Linkki tulospalveluun: http://ringette.torneopal.fi/index.php