Kotijoukkueet vahvoilla - EKS ja Luvia sunnuntain voittajat

30.09.2018 19:47

Luvian Kiekko voitti Lahti Ringeten kotiottelussa maalein 6-4.

- Hyvä fiilis, kun peli sujui paremmin, kuin eilen, LuKi:n vastuuvalmentaja Antero Kivelä kommentoi ottelua. Vastassa oli valmentajan mukaan kivikova joukkue, mikä ei päässyt yllättämään ja pakka pysyi kasassa.

Peli oli kolmannen erän loppuun saakka tasainen, kun viimeiselle erätauolle lähdettiin Lahden johtoasemassa 3-4. Viimeisessä erässä Luvia pääsi kuitenkin maalipaikoille ja teki ottelun viimeiset kolme maalia vieden joukkueen voittoon.

LuKi-82 pelasi tänään hyvää ringetteä ja sai Kivelän mukaan kokoamaan itsensä eilisen heikomman ottelun jälkeen ja onnistui viemään pisteet sunnuntaisesta ottelusta. Maalien makuun pääsivät Roosa Rantaniitty tehoin 2+1 ja Sanni Koivunen yhtälailla kahdella maalillaan. Kaukalossa onnistui myös Kirsi Pukkila tehoin 1+2 ja Tuuli Uusitalo, joka teki yhden maalin.

Lahti Ringeten maalit teki Krista Lanteri, Hennariikka Parviainen, Nea Tervala ja Kiia Ollila.

- Parantamisen varaa on tuuletuksissa, Kivelä tuumaa ottelun päätteeksi.

LL-89 taipui EKS:lle vierasottelussa

EKS vei viikonlopusta mukanaan 4 pistettä, kun se voitti LL-89 Say Cheesen kotonaan Leppävaaran jäähallissa numeroin 7-6.

Kuten lopputulos kertoo, ottelu oli todella tasainen ensimmäisen erän loppuessa tasatilanteeseen 2-2. Toisessa erässä Say Cheese onnistui karkaamaan maalin päähän Espoolaisista mutta kolmas erä päättyi tasaisesti Lapinlahden 5-6 johtoon. Viimeisessä erässä EKS puristi vielä kaksi maalia ja viimeisteli näin pelin lopputuloksen heidän hyväkseen.

- Päälimmäisenä fiiliksenä meiltä hyvä peli, jäi harmittamaan, ettei saatu pisteitä mukaan, LL-89:n valmentaja Marjukka Virta kertoo.

- Toinen viikonloppu peräkkäin, kun pelataan 9 pelaajalla. Tämä tuo omat haasteensa ja näkyy ehkä pelin loppuminuuteilla, Virta sanoo.

EKS:n joukkueella onnistuneita pistenaisia jakautui jälleen laajemmalle skaalalle. Anna-Kaisa Raesola iski vastustajan maaliin kolmesti, mutta muut neljä maalia jakautuivat tasaisesti Neea Virtaselle, Minna Ojapalolle, Camilla Ojapalolle ja Ira Merivaaralle.

Say Cheesen joukkueessa esiin nousi sunnuntaina yksi onnistuja ylitse muiden: Anne Pohjola takoi viisi maalia ja antoi syötön Mia Huviselle, joka teki yhden maalin.

- Anne oli ehdoton tämän päivän onnistuja ja pelasi puolikuntoisena jo toisen viikonlopun peräkkäin, Virta sanoo.

- Ollaan joukkueena menty eteenpäin esimerkiksi renkaan liikuttamisessa ja aletaan löytämään toisiamme kentältä nopeammin. Maalintekoon tarvitaan lisää leveyttä, mutta uskon kun kausi etenee ja saadaan pelejä ja harjoitusta uusilla kenttäkoostumuksilla alle niin tähänkin löytyy vastuunkantajia, Virta kiteyttää.

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/