Lahti Ringette hakee kauden avausvoittoa

05.10.2018 19:07

 

 

Ringeten SM-sarja jatkuu lauantaina 6. lokakuuta täydellä pelikierroksella. Kahden peliviikonlopun jälkeen Lahti Ringette on vielä ilman pisteitä.

Lahti Ringeten päävalmentaja Kari Ollila ei ole vielä huolissaan tilanteesta. Hän muistuttaa, että kausi on vasta aluillaan.

- Kolme viimeistä peliä olivat tasaisia, jotka olisivat olleet voitettavissa. Vastustaja teki vain muutaman maalin enemmän, Ollila naurahtaa.
Harjoituksissa on toki kiinnitetty nyt myös enemmän huomiota maalintekoon, hän lisää.

Lahtelaisten kokoonpanossa on sopivasti mukana nuoria, mutta myös kokeneempia pelaajia. Ollila näkeekin, että kasassa on potentiaalinen joukkue.

- Joukkue ei ole vielä täydessä kokoonpanossaan. Sairastumisten ja muiden syiden vuoksi muutamat pelaajat eivät ole vielä päässeet peleihin, Ollila kertoo.

- Esimerkiksi Niina Piiroinen tulee tuomaan joukkueeseen tarvittavaa kokemusta ja vahvuutta hyökkäyspäähän, hän lisää iloiten.
 

Palaset loksahtamassa paikoilleen

Ollila kehuu joukkueensa me -henkeä, jossa jokainen pelaaja on valmiina kantamaan vastuuta. Alkupelien kankeudesta huolimatta päävalmentajalla on vahva luotto tulevaan.

- Meillä on taitava joukkue, jossa on lahjakkaita pelaajia. Palaset alkavat pikku hiljaa loksahtelemaan paikoilleen, Ollila sanoo.

Joukkueen tavoitteita ovat muun muassa kehittää peliä ja mennä peli kerrallaan eteenpäin.

Ollila toteaa, että tuloksellisista tavoitteista on vielä turhan aikaista puhua. Viimeistään ensi vuoden alussa nähdään, että mitkä joukkueet taistelevat runkosarjan kärkikahinoissa.  
 

Lahti kohtaa lauantaina Tuusulassa Blue Ringsin. Ollilan mukaan odotettavissa on kovaa peliä.

- Blue Rings tulee kovaa päälle. Meidän täytyy muistaa pelata omaa parasta peliämme. Uskon että tulossa on iloinen peli, jossa teemme muutaman maalin enemmän kuin vastustaja, Ollila virnistää.

- Sarjasta tulee kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen. Nähdään vauhdikkaita ja mielenkiintoisia otteluita, hän lisää.

 

Muista otteluista Luvian Kiekko – 82 saa vieraakseen Espoon Kiekkoseuran, Say Cheese kohtaa kotonaan Nokian Urheilijat sekä Hyvinkää kamppailee RNK Flyersiä vastaan.

Seuraavat ottelut:

Lauantai 6.10.2018

Blue Rings – Lahti Ringette klo 13:00
LuKi-82- EKS klo 14:30
LL-89 Say Cheese – NoU Ringette klo 15:00
Hyvinkää – RNK Flyers klo 16:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/