Nokian Urheilijoiden maali-iloittelu jatkui!

06.10.2018 19:50

 

Ringeten SM-sarjassa pelattiin lauantaina mielenkiintoisia otteluita. Nokian Urheilijat olivat alkupeleissä maalivireessä. Tänään he olivat jälleen tehokkaina. Nyt kolmen ottelun jälkeen nokialaiset ovat nakuttaneet 36 maalia, mutta he ovat tähän mennessä myös vähiten maaleja päästänyt joukkue.

Blue Rings kohtasi kotonaan avausvoittoa hakeneen Lahti Ringeten. Maalia saatiin odottaa ensimmäisen erän loppuun, kun kotijoukkueen Heidi Kotiranta pisti kiekon sisään. Niukassa kamppailussa lahtelaiset aloittivat maalinteon vasta kolmannessa erässä. Blue Rings veti pidemmän korren maalein 3-2.

Nokian Urheilijoiden alkukausi on ollut hieno. Kahteen ensimmäiseen peliin joukkue oli tehnyt maaleja yhteensä peräti 26. Lauantaina he matkustivat Lapinlahden Luistin -89 Say Cheesen vieraaksi. Vierasjoukkue aloitti maalinteon ensimmäisenä, kun peli oli ehtinyt vanhentua reilu neljä minuuttia.

Nokialaiset ottivat kuskin paikan varhaisessa vaiheessa, eivätkä antaneet siimaa Say Cheeselle. Kotijoukkue taipui nokialaisille lopulta lukemin 3-10. Nokian Urheilijoiden tehokkaimpia maalintekijöitä olivat Elina Raesola, Miranda Uusi-Kämppä sekä Maija Väyrynen. Kaikki kolme naista nakuttivat kaksi maalia. Say Cheesen maaleille saatiin jokaiselle eri tekijä.

- Maaleja on tullut laajalla rintamalla ja meillä on ollut monta onnistujaa. Lisäksi nyt on ollut sellaiset kentät, jotta kaikki ovat pystyneet tekemään maaleja. Maaleja on tehty sekä nopeista hyökkäyksistä että kolmiopelin tuloksena, nokialaisten Elina Raesalo pohti joukkueensa maalinteon vahvuutta.

- Tänään ei alkuun päästy omaan peliin. Alussa peli ei ollut niin vauhdikasta, eikä tullut hirveästi tilanteitakaan. Tehtiin muutoksia avauksiin ja kenttiin, jolloin kolmannessa erässä painoimme päälle. Lapinlahden maalinnälkäinen hyökkäys teki vain kolme maalia, joten puolustus ja maalivahtipeli onnistuivat tänään mainiosti, Raesalo lisäsi.

 

Luvia ja RNK Flyers voittoihin

Luvian Kiekko -82 sai vieraakseen Espoon Kiekkoseuran. Luvialaiset aloittivat maalinteon alivoimalla pelikellon näyttäessä 7:50. Maalintekijänä Krista Järvelin ja syöttäjinä Henna Remsu sekä Kirsi Pukkila.

Kotijoukkue kiihdytti tahtiaan toisen erän lopusta lähtien, eikä antanut espoolaisten nousta rinnalle. Luvian Kiekko -82 ja Espoon Kiekkoseura 7-4. Luvialaisten tehokkaimpia maalintekijöitä oli Krista Järvelin (3+0). Vierasjoukkueen maaleista vastasivat Camilla Ojapalo (2+1) sekä Minna Ojapalo (2+0).

Hyvinkää Ringette sai vieraakseen RNK Flyersin. Raisiolaiset aloittivat maalinteon, jonka jälkeen he tasaiseen tahtiin heiluttivat hyvinkääläisten verkkoja. Ottelu päättyi lukemin 2-7.

RNK Flyersin tehokkain pelaaja oli Susanna Tapani (4+2). Kotijoukkueen maalintekijöinä olivat Veera Hakonen ja Iiris Wilenius.  

- Kauden alku ei ollut helpoimmasta päästä, kun usealla pelaajalla ensimmäisiä SM-sarjaotteluita ja joukkue saatiin koottua vasta lähellä kauden alkua. Avausturnaus oli hyvä paikka harjoitella yhdessä pelaamista ja joukkue yhtenäistyi paljon viikonlopun aikana. Joukkueen peli on mennyt eteenpäin ja tilanteemme kehittyy. Joukkueesta löytyy paljon intoa, mikä näkyy varsinkin tilanteiden loppuun pelaamisena ja ennakkoluulottomuutena, RNK Flyersin kapteenisto Susanna Tapani, Oona Niemonen ja Netta Koskelainen iloitsevat.

- Tänään ottelu alkoi osaltamme hyvin. Puolustimme oman pään tiiviisti ja saimme käytettyä maalipaikkamme. Toinen erä oli sekavaa peliä puolin ja toisin, koska rengaskontrolli puuttui. Puolustus ja maalivahtimme pitivät meidät koko ajan turvallisen tuntuisessa johtoasemassa, vaikka vastustaja pääsikin vaarallisesti pyörittämään hyökkäyspäätään puolustuspäässämme, kapteenisto lisäsi.

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/taso/live.php

Seuraavat ottelut

Lauantai 13.10.2018
Blue Rings – LuKi -82 klo 13:00
NoU Ringette – EKS klo 15:00
LL -89 Say Cheese – Hyvinkää klo 16:00
Lahti Ringette – RNK Flyers klo 16:30

Sunnuntai 14.10.2018
LL -89 Say Cheese – Hyvinkää klo 13:30