LuKi kohtaa Blue Ringsin vieraissa - tiedossa tasaista vääntöä

12.10.2018 16:38

Lauantaisessa SM-sarjaottelussa vastakkain asettuu toista kertaa Luvian Kiekko -82 ja Blue Rings. LuKi-82 matkustaa vieraisiin Tuusulan jäähalliin, missä pelataan Blue Ringsin kotiottelut. 


Aiempi ottelu päättyi LuKi:n 7-5 voittoon ja joukkueen kapteeni Kirsi Pukkila odottaa jälleen tiukkaa vääntöä tulevalta ottelulta. 


- Tämä on jo neljäs kohtaaminen BR:ää vastaan tällä kaudella, toinen sarjassakin. Kaikki ottelut ovat olleet tasaista vääntöä, joten mitään ei tulla ilmaiseksi saamaan, Pukkila pohtii. 


Joukkue on aloittanut kauden vahvasti ja onkin voittanut viidestä pelatusta ottelusta neljä. LuKi johtaa myös maalipörssiä 37 tehdyllä maalilla, vaikka toisena sarjassa oleva NoU Ringette on lähes samoissa lukemissa 36 maalillaan. 


- Alkukausi ei vielä pelillisesti ole ollu kovin hyvää, mutta viimeisessä ottelussa pelaamisemme meni paljon eteenpäin. Sarjassa on pelattu pelejä hyvin epätasaisesti, niin sarjataulukkoja ja maalipörssejä ei kannata vielä kovasti tuijotella, Pukkila sanoo. 


Blue Rings on tullut alkukaudesta jo tutuksi LuKi:lle, joten koko joukkueella on hyvin tietoa siitä, millainen joukkue viikonloppuna on vastassa. Valmistautuminen otteluun siis noudattaa normaalia kaavaa.


- Vahvuutemme on tiivis joukkue, jossa on myös huippuosaamista, Pukkila tuumaa. 

Kirsi Pukkila on pelannut ringetteä SM-tasolla vuosia ja hänet on palkittu Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton Rajojen Rikkojat -palkinnolla. Pukkila rikkoi huiman 600 SM-ottelun rajan ja luku on vain kasvanut sittemmin. 


- Kokemukseni tuonee oman mausteensa joukkueeseen. Toivon, että voin auttaa omalta osaltani nuoria pelaajia ja joukkuetta, Pukkila viimeistelee.