Hyvinkää pistevarkaissa Lapinlahdella

14.10.2018 16:56

 

 

 

 

 

 

Tänään pelattiin vain yksi SM-sarjaottelu. Sunnuntain pelissä vastakkain asettui sama ottelupari, kuin lauantainakin: Hyvinkää Ringette ja Lapinlahden Luistin. LL-89 voitti eilisen Kangasniemellä pelatun ottelun selkein lukemin 13-3, mutta tänään pelattuun peliin Hyvinkää Ringette lähti selkeästi uudella puhdilla, kun ottelu päättyi tasatulokseen 7-7. 

Jo pelin ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin Hyvinkään johtaessa 2-3. Ottelu sujui varsin tasaisesti, mutta puolivälin paikkeilla Lapinlahden joukkue pääsi karkaamaan parin maalin perään. Ottelun kolmas erä menikin kotijoukkueelle ja viimeiselle erätauolle lähdettiin Hyvinkään tappioasemassa 7-4.

Hyvinkääläiset lähtivät kuitenkin kolmanteen erään uutta puhtia purjeissaan ja joukkue onnistui kirimään vain maalin päähän Vera Ketosen ja Elina Tahvanaisen osumilla. Ottelun viimeinen erä käytiin jännittävissä lukemissa, kun vieraat olivat maalin takaa-ajoasemassa ja ottelun ratkaisijaksi noussut Tahvanainen teki tasatuloksen sinetöineen maalin ajassa 59:22. 

- Päällimmäinen fiilis on todella iloinen. Onnistuttiin ryöstämään Lapinlahdelta piste heidän kotiareenalla. Eilisen tappion jälkeen niinsanotusti pestiin kasvot. Saatiin pidettyä oma hyvä liike ja päästiin maalinteon makuun. Pelin alku oli meille huomattavasti parempi kuin eilen ja oltiin aktiivisia heti alusta lähtien, Hyvinkää Ringeten kapteeni Annamari Ruusu kommentoi. 

- Meidän joukkueen suurin onnistuja oli Elina Tahvanainen, joka viimeisteli kolme maalia. Lisäksi Tahvanainen teki todella tärkeää karvaustyötä. Kaiken kaikkiaan koko joukkue onnistui: maalivahtipeli ja puolustus toimi ja hyökkäyksessä saatiin tehtyä paikoista maaleja, Ruusu sanoo.

Tahvanaisen kolmen kudin lisäksi maaleja teki Veera Hakonen, Annamari Ruusu ja jo yllä mainittu Vera Ketonen. Lapinlahden joukkueen maalitykiksi nousi jälleen Anne Pohjola neljällä maalillaan, kun loput maalit viimeisteli Nelly Ylitalo, Mia Huvinen ja Henna Kohvakka. 

Tulevat ottelut:

20.10.

14:30, Kerttulan jäähalli, RNK Flyers - Blue Rings

14:45, Leppävaaran jäähalli, EKS - Lahti Ringette

16:30, Hyvinkään jäähalli, Hyvinkää Ringette - NoU Ringette

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php