Blue Ringsin itseluottamus kasvamassa – tasaiset kentälliset löytymässä

19.10.2018 14:19

Ringeten SM-sarja jatkuu lauantaina 20.lokakuuta kolmella pelillä. Muun muassa tuusulalainen Blue Rings matkustaa Raisioon RNK Flyersin vieraaksi.

Blue Rings on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena. Joukkue on pelannut viisi ottelua, joista he ovat voittaneet kaksi. Tällä kaudella Blue Ringsissä päävalmentajana aloittanut Lotta Hallanaro muistuttaa, että uudistunut joukkue hakee vielä itseään.

- Joukkueeseen on tullut uusia pelaajia. Harjoittelemme vielä yhteen pelaamista. Kentälliset ovat alkaneet löytymään ja itseluottamus tekemiseen kasvaa, Hallanaro sanoo.

Päävalmentajan mukaan joukkueen ehdoton vahvuus on hyvä joukkuehenki, joka on aiheuttanut laajasti onnistumisia hyökkäyspäässä. Blue Ringsiä Hallanaro kuvailee tasaiseksi ryhmäksi, joka luottaa toisiinsa. Lisäksi joukkueesta löytyy sopivasti kokemusta, mutta myös uutta virtaa.

Tulossa vauhdikas ottelu 

Maalivahtien tilastoissa Blue Ringsin Sannamari Räty on kolmantena. Räty on saanut positiivista vahvistusta omaan tekemiseensä.

- Sannamari on motivoitunut ja omasta kehityksestään kiinnostunut maalivahti. Valmennustiimiin kesällä liittyneen maalivahtivalmentaja Antto Karvosen opastuksessa Sannamari on päässyt hiomaan taitojaan. Tulosta näkyy jo lyhyessä ajassa, Hallanaro iloitsee.

Blue Rings kohtaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella RNK Flyersin. Hallanaro odottaa vauhdikasta peliä, jossa renkaan hallinta on isossa roolissa.

- Voittaaksemme pelin meidän täytyy parantaa syöttöpeliä ja nopeuttaa lähtöä omasta päästä. Mukava päästä Raisioon vieraaksi, kun emme avausturnauksessa päässeet joukkuetta kohtaamaan, Hallanaro kommentoi.

Lisäksi Espoon Kiekkoseura kohtaa kotonaan Lahti Ringeten sekä Hyvinkää pelaa Nokian Urheilijoita vastaan.

Seuraavat ottelut

Lauantai 20.10.2018

RNK Flyers – Blue Rings klo 14:30
EKS – Lahti Ringette klo 14:45
Hyvinkää – NoU Ringette klo 16:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php