Lapinlahdessa kierroksen tiukin ottelu!

03.11.2018 21:09

Lauantaina 3.marraskuuta kolmen pelin pelikierroksella nähtiin tasaista vääntöä, mutta myös hurjia maalieroja. Nokialaisten maali-ilottelu sai edelleen jatkoa.

Sarjataulukossa peräkkäin olevat Luvia Kiekko - 82 sekä Lapinlahden luistin - 89 Say Cheese kohtasivat Lapinlahden jäähallilla. Kotijoukkue aloitti maalinteon, kun peli oli ehtinyt vanhentua reilut yksitoista minuuttia, kun Anne Tuovinen upotti kiekon maaliin. Seuraavaa maalia saatiin odottaa lähes toisen erän puoleenväliin, kun luvialaisten Krista Järvelin pääsi heiluttamaan Say Cheesen verkkoja.

Lopulta tasainen ottelu päättyi Say Cheesen niukkaan voittoon. Ratkaisumaalin teki alivoimalla Say Cheesen Amanda Harju. Vajaa minuutti myöhemmin luvialaiset vielä kavensivat Roosa Rantaniityn ylivoimamaalilla, mutta se ei riittänyt. Say Cheese ja Luvian Kiekko -82 6-5. Näin ollen Say Cheese nousi sarjataulukossa toiseksi luvialaisten edelle.

Say Cheesen tehokkain pelaaja oli Anne Pohjola (4+2) ja luvialaisten tykki oli tänään Roosa Rantaniitty (3+0).

- Alku oli tasaista vääntöä, mutta kolmannessa erässä Anne Pohjola pääsi iskemään kolmesti. Viimeiseen erään paransimme otteitamme, mutta se ei ihan riittänyt. Peli päättyi Lapinlahden niukkaan voittoon. Huomenna edessä revanssi, johon lähdemme kahta kovemmalla taistelulla, luvialaisten Roosa Rantaniitty totesi.

Vierasjoukkueet voittoihin

RNK Flyers sai vieraakseen sarjataulukon kärkijoukkueen Nokian Urheilijat. Jo ensimmäisestä erästä lähtien raisiolaiset olivat aseettomia nokialaisten hurjalle vireelle.

Pelikello oli ehtinyt vanhentua vasta reilun minuutin, kun nokialaisten Kaisa Hurske räväytti maalin Heidi Mattilan syötöstä. Tämän jälkeen nokialaiset menivät menojaan. Nokialaiset olivat Raisiossa pysäyttämättömät. RNK Flyers - Nokian Urheilijat 0-18. Nokialaisten tehokkaimmat pelaajat olivat Maija Väyrynen (5+4), Roosa Salonen (5+4) sekä Heidi Mattila (3+2).

Lahti Ringette kohtasi kotonaan Espoon Kiekkoseuran. Ensimmäisen erän jälkeen espoolaiset johtivat jo neljällä maalilla. Toisen erän puolessavälillä lahtelaiset lähtivät ylivoimalla kirimään vastustajaa kiinni. Viimeisissä erissä espoolaiset tekivät ratkaisevat maalinsa, eikä lahtelaiset saaneet eroa kurottua kiinni, vaan vierasjoukkue voitti selvin numeroin. Lahti Ringette - Espoon Kiekkoseura 4-11.

Lahtelaisten maaleista vastasivat Tanja Ahonen (2+1), Hennariikka Parviainen (1+1) sekä Nea Tervala (1+0). Espoolaisista tehokkaimpia olivat Camilla Ojapalo (3+3) sekä Anna-Kaisa Raesola (3+2).

Pelit jatkuvat sunnuntaina täydellä pelikierroksella.