RNK odottaa vauhdikasta viikonloppua - NoU kohtaa LL-89:n kotonaan

09.11.2018 17:46

 

 

 

 

 

 

 

Tulevana viikonloppuna pelataan viisi ottelua, kolme lauantaina ja kaksi sunnuntaina. Toinen sunnuntain otteluista pelataan Tuusulassa, kun RNK Flyers matkaa Blue Ringsin vieraisiin. 

RNK sijoittuu tällä hetkellä sarjassa juuri "viivan alle", eli on viidentenä sarjassa, kun taas Blue Rings on pudonnut sarjan häntäpäähän. RNK odottaa silti vauhdikasta peliä, jossa nähdään tasaisia tilanteita. 

- Odotan viikonloppua todella hyvällä fiiliksellä, sillä Blue Rings on nopeajalkainen joukkue, jota vastaan pääsee pelaamaan vauhdikasta ringetteä. Uskon, että ottelu tulee olemaan tasaista vääntöä, jossa varsinkin hyökkäyspään pelin on oltava laadukasta ja maalintekoyritysten tarkkoja, Raision varakapteeni Oona Niemonen sanoo. 

Sekä RNK, että Blue Rings ovat lähteneet liikkeelle aiemmista vuosista poikkeavin kokoonpanoin ja molemmat joukkueet ovatkin uudistuneet tälle kaudelle melko paljon. Raisiolaiset ovat ainakin tulleet toisilleen tutuiksi ja Niemonen kehuu, että uusi joukkue on löytänyt yhteisen sävelen hyvin. 

- Alkukaudesta tuntematon joukkueemme on hitsautunut yhteen loistavasti ja kentällä on aina hyvä tekemisen meininki. Nuori joukkueemme on saanut myös paljon onnistumisia ja positiivinen kehitys jatkuu läpi kauden kun yhteisiä otteluita kertyy enemmän. Tulevaan otteluun olemme täynnä taistelutahtoa ja viime peleistä löytynyt pelirohkeus on hyvä ottaa myös tänä viikonloppuna, Niemonen pohtii joukkueen edistymistä alkukaudesta nykyhetkeen. 

- Vastustaja pelaa nopeatempoista ringetteä, johon uskon parhaiten vastaavamme hyvällä renkaallisella pelillä. Sunnuntain ottelussa joukkueemme vahvuus tulee olemaan vanhva oman pään pelaaminen ja puolustajien itsevarmuus sieltä lähtiessä, Niemonen kiteyttää ajatuksensa siitä, millaisella pelillä sunnuntaina tullaan menestymään. 

Blue Rings kohtaa lauantaina EKS:n Espoossa, joten tiedossa on tuusulalaisille kiireinen viikonloppu ja varmasti kovia pelejä. Tiukkia otteluita sarjakärkiä vastaan pelannut Lahti Ringette kohtaa kotonaan mielenkiintoisessa ottelussa Lapinlahden LL-89 Say Cheesen ja Hyvinkää Ringette kestitsee luvialaista LuKi-82:sta Hyvinkään jäähallissa. 

Sunnuntaina RNK Flyersin ja Blue Ringsin välisen ottelun lisäksi pelataan myös varmasti viikonlopun mielenkiintoisin ottelu, jossa Nokialla kohtaavat sarjaykkösenä jyräävä NoU ja sarjakakkosen paikkaa pitävä LL-89 Say Cheese. 

Viikonlopun ottelut:

Lauantai

14:00, SOL Areena Lahti, Lahti Ringette - LL-89 Say Cheese

14:45, Leppävaaran jäähalli, EKS - Blue Rings

16:30, Hyvinkään jäähalli, Hyvinkää - LuKi-82

Sunnuntai

12:30, Tuusulan jäähalli, Blue Rings - RNK Flyers

14:00, Nokian jäähalli, NoU - LL-89 Say Cheese

 

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php