Blue Ringsille kotivoitto RNK:sta!

11.11.2018 17:05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blue Rings kohtasi kotonaan Tuusulan jäähallissa raisiolaisen RNK Flyersin ja kotijoukkue sai ottelusta kauden kolmannen voittonsa. RNK kaatui ottelussa pistein 4-3. 

Peli alkoi tasaisesti ja molemmat joukkueet avasivat maalihanat Raision My Nilssonin ja Blue Ringsin Minna Seppälän osumilla. Toisessa erässä nähtiin Blue Ringsin nousu johtoasemaan Jonna Vähäkankaan maalilla, kun erää oli pelattu vain 27 sekuntia. RNK:n Henna Mantere tasoitti pelin kuuden minuutin kohdalla, mutta kotijoukkueen Taru Heikkilä pääsi rokottamaan RNK:n jäähystä ylivoimamaalin vielä ennen erän loppua ja kolmannelle erätauolle lähdettiin 3-2 lukemissa. 

Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi maali kun Jonna Vähäkangas siivitti kotijoukkueen 4-2 johtoon. Viimeisen erän puolessa välissä nähtiin vielä Henna Mantereen toinen maali, mutta kiri jäi lyhyeksi ja kotijoukkue vei pisteet ottelusta kotiin. 

Nokia vahvistaa asemaansa sarjan kärjessä

Nokian jäähallissa nähtiin huippuringetteä kun sarjan kärkijoukkueet kohtasivat toisensa. Nokian Urheilijoiden ja Lapinlahden Luistimen välinen ottelu päättyi kotijoukkueen 4-1 voittoon. 

- Peliin lähdettiin avoimin mielin ja nimenomaan kehittymään jo pelin sisällä. Kolmion nukahdukset maksoivat heti maalit, mutta pystyttiin pelin edetessä petraamaan, eikä missään vaiheessa tullut notkahdusta, Say Cheesen kapteeni Anne Pohjola kertoo. 

NoU otti otteen pelistä jo ensimmäisen erän aikana Jenni Linnamäen ja Heidi Mattilan maaleilla. Toisessa erässä nähtiin Roosa Salosen ylivoimamaali Say Cheeseä vastaan. Myöhemmin vierasjoukkue pääsi kaventamaan 3-1 tilanteeseen Marita Hämäläisen osumalla. Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi, ja samalla ottelun viimeinen maali, kun Roosa Salonen onnistui toistamiseen. 

- Emme saaneet hyökkäyksiä pyörimään toivotulla tavalla, onhan Nokialla todella hyvä puolustus. Muutamat loistopaikat olisi pitänyt pystyä hyödyntämään, jotta olisimme pystyneet tänään Nokian haastamaan paremmin. Nokian tasoista joukkuetta vastaan tämä suoritus oli meiltä mielestäni hyvä ja pelasimme joukkueena kurinalaisesti. Uskon, että kyllä me vielä kevään puolella pystytään Nokiakin haastamaan, Pohjola kuittaa. 

Ensi viikolla pelataan kolme ottelua sekä lauantaina, että sunnuntaina.

Tulevat ottelut:

Lauantai 17.11.

14:30, Luvian jäähalli, LiKu-82 - NoU

15:00, Lapinlahden jäähalli, LL-89 Say Cheese - RNK Flyers

16:30, SOL Areena Lahti, Lahti - Hyvinkää Ringette

Sunnuntai 18.11.

12:30, Tuusulan jäähalli, Blue Rings - NoU

13:30, Lapinlahden jäähalli, LL-89 Say Cheese - RNK Flyers

16:30, Hyvinkään jäähalli, Hyvinkää Ringette - EKS

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php