Jatkaako Nokia voittoputkeaan viikonloppuna?

16.11.2018 15:26

 

Nokian Urheilijoille SM-kausi on ollut loistokas. Joukkue on tähän asti pelannut ilman tappioita. Runkosarjan kärkijoukkue on vahva jokaisessa osa-alueessa.

Nokian Urheilijoiden päävalmentaja Jonna Satama myhäilee tyytyväisenä. Satama muistuttaa, että joukkueen runko on jo pitkään pelannut yhdessä ja sitä kautta hitsaantunut yhteen. Alkukausi on jatkoa edellisille kausille.

Nokialaiset ovat saaneet tähän kauteen kovia vahvistuksia, kuten pistepörssissä toisena olevan Maija Väyrysen. Satama toteaakin, että uudet pelaajat ovat istuneet hyvin porukkaan.

- Meidän puolustuspelaaminen aina karvauspelaamisesta puolustuskolmioon ja maalivahtipeliin asti on ollut laadukasta. Se on edesauttanut sitä, että olemme saaneet paljon hyökkäyspäässä ja luomaan maalipaikkoja pelistä toiseen, Satama kiitteli.

Yhdeksän pelin jälkeen nokialaiset ovat tehneet vastustajien verkkoon peräti 99 maalia, mutta omaan maaliin on päästetty ainoastaan 25 maalia.

Naisten SM-sarjan pistetilastoissa nokialaisista neljä pelaajaa ovat kymmenen joukossa. Muun muassa toisena oleva Väyrynen on kerännyt tehot 24 +25 sekä kolmantena oleva Elina Raesola 20+24.

- Maalipaikkoja on hyödynnetty, josta on mukavasti syntynyt maaleja, Satama sanoo tyytyväisenä.

Viikonloppuna vastassa Luvia ja Tuusula

Nokia menee lauantaina Luvian Kiekko -82 vieraaksi, mutta sunnuntaina he kohtaavat Tuusulassa Blue Ringsin. Satama huomauttaa, että heillä on vastassa kaksi joukkuetta, jotka he ovat viimeksi kohdanneet noin yhdeksän kuukautta sitten.

Satama harmittelee, ettei pelejä pysty näkemään mistään netti-tv:stä, eikä joukkueiden pelejä ole julkisesti katsottavissa, joten edellä mainittujen vastustajien pelejä Satama ei ole nähnyt.

- Luvian joukkue valmentajineen on viime kauden kaltainen. En odota, että pelitavassa olisi tapahtunut suuria muutoksia. Ilmaisia maaleja tuskin on jaossa, vaan viimeistelyn pitää olla huolellista ja terävää, Satama miettii.

- Blue Ringissä on muutosta viime kauteen verrattuna. Ainakin muutaman pelaajan ja valmentajan verran. En osaa sanoa, että miten nämä muutokset näkyvät heidän pelissään. Sunnuntaina se nähdään, hän lisää.

Viikonloppuna pelataan molempina päivinä kolmen pelin kierroksia. Luvassa on jännittäviä ja mielenkiintoisia pelejä!

Seuraavat pelit

Lauantai 17.11.
LuKi-82 – NoU klo 14:30
LL-89 Say Cheese – RNK Flyers klo 15:00
Lahti – Hyvinkää klo 16:30

Sunnuntaina 18.11.
Blue Rings – NoU klo 12:30
LL-89 Say Cheese – RNK Flyers klo 13:30
Hyvinkää Ringette – EKS klo 16:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/taso/live.php