Pystyykö EKS haastamaan Nokian kotiottelussa?

23.11.2018 17:33

 

Viikonloppuna pelataan jälleen viisi SM-sarjaottelua, joista yksi mielenkiintoisimmista on sarjaykkösen ja -kolmosen, eli NoU:n ja EKS:n välinen ottelu.

EKS:n kapteeni Milla Laakso povaa ottelusta tasaista vääntöä.

- Tiukkaa peliä ja vääntöä pisteistä. Edellisessä pelissä Nokiaa vastaan peli oli hyvin tasaista ja huomenna on samaa odotettavissa, Laakso pohtii.

EKS emännöi lauantaina nokialaisia, jotka pitävät sarjan kärkipaikkaa melko turvallisen välimatkan päässä muista joukkueista. Nokia ei ole vielä tällä kaudella kokenut yhtäkään tappiota tai joutunut taipumaan edes tasapeliin, vaan joukkue johtaa sarjan lisäksi myös maalipörssiä kirkkain lukemin 120 maalillaan toisena tulevan LL-89 Say Cheesen 81 tehtyyn maaliin verrattuna. EKS on onnistunut maalinteossa 68 kertaa ja voittoja on kertynyt kuusi. Espoolaiset ovat nielleet tappion neljästi ja yksi ottelu on päättynyt tasapeliin. 

Piste-ero ei kotijoukkuetta huimaa ja EKS lähtee peliin selvin sävelin ja Laakso kertoo, että joukkueen parhaat aseet Nokian haastamiseen ovat hyvä liike, luotto omaan tekemiseen ja pelitavan noudattaminen.

- Nokian on pelannut koko kauden hyvin ja kulkenut voitosta voittoon, Laakso sanoo, odotamme vastaamme tasaisesti suorittavaa joukkuetta, jolta löytyy maalintekijöitä laajalta rintamalta.

Nokialaisista Maija Väyrynen, Roosa Salonen ja Elina Raesola ovat pistepörssin sijoilla 2-4, mutta listalle mahtuu useita muitakin joukkueen pelaajia. 

EKS - NoU pelataan lauantaina Leppävaaran jäähallissa kello 14:45 alkaen. 

Lauantain muissa otteluissa kohtaa Lahti Ringette ja LuKi-82 ja Blue Rings ja LL-89 Say Cheese. Sunnuntaina EKS jatkaa tuplapeliviikonloppua Raisiossa, kun he matkustavat RNK Flyersin vieraiksi ja Hyvinkäällä nähdään LL-89:n ja Hyvinkää Ringeten välinen ottelu. 

Viikonlopun ottelut:

Lauantai 24.11.

EKS - NoU, Leppävaaran jäähalli, klo 14:45

Lahti Ringette - LuKi-82, SOL Areena Lahti, klo 16:30

Blue Rings - LL-89 Say Cheese, Tuusulan jäähalli 1, klo 18:00

Sunnuntai 25.11.

RNK Flyers - EKS, Kerttulan jäähalli, klo 12:00

Hyvinkää Ringette - LL-89 Say Cheese, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30 

 

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php