Täysi kierros ringetteä ja mielenkiintoisia pelejä luvassa

07.12.2018 16:25

 

Viikonloppuna pelataan täysi kierros ringetteä, kun sarjan kaikki joukkueet pääsevät pelaamaan. LuKi-82 pelaa tuplaviikonlopun kohdaten lauantaina RNK Flyersin ja sunnuntaina Lahti Ringeten.

Pelit tulevat olemaan mielenkiintoisia, sillä joukkueet sijoittuvat sarjassa peräkkäin sijoille 4-6 hyvin tasaisin pistein. Lahti on neljäntenä 11 pisteellä, LuKi viidentenä 10 pisteellä ja RNK kuudentena 8 pisteellä. 

- Ollaan kaikki peräkkäin sarjataulukossa ja kaikki varmasti haluavat saada tärkeät pisteet itselleen, joten luvassa on varmasti kovaa taistelua, LuKi:n Katariina Niemi sanoo. 

- Ilmaiseksi ei tulla saamaan mitään, hän kiteyttää.

Kaikki kolme joukkuetta pelaavat kaksi ottelua viikonlopun aikana, joten pelkät keskinäiset pelit ei välttämättä vielä muuta sijoittumisia sarjassa. Lahti kohtaa myös Nokian Urheilijat ja RNK pelaa sunnuntaina LL-89:ä vastaan. 

Trion mielenkiintoisin taistelu nähdään Lahden ja LuKi:n kesken, sillä joukkueet ovat hyvin tasaisia ja ovat pelanneet todella tasaisia otteluita kaudella. Viikonlopun ottelut voivat myös kääntää sarjatilanteen LuKi:n hyväksi, jos joukkue onnistuu hakemaan täydet pisteet viikonlopusta. 

- Lähdetään hakemaan hyviä ja ehjiä pelejä. Tavoitteena on pitää oma peli kasassa koko 60 minuuttia. Siinä onnistuaksemme meidän on suoriuduttava hyvin niin joukkueena, kuin myös henkilökohtaisella tasolla. Pieniä, tärkeitä onnistumisia lähdetään hakemaan jokaisesta vaihdosta, Niemi tuumaa. 

Lapinlahti kohtaa tuplaviikonloppuna EKS:n ja RNK:n

Viikonloppuna nähdään mielenkiintoisia otteluita myös LL:89 Say Cheesen väreissä. Lapinlahtelaiset kohtaavat lauantaina EKS:n vieraissa ja sunnutaina RNK Flyersin Raisiossa. 

- Kaksi viikkoa pelitaukoa tarkoittaa meille kaksi viikkoa taukoa yhteistreeneistä ja näin ollen vastustajilla on pieni etu viikonlopun peleihin lähdettäessä. Molemmat pelit tulevat varmaankin olemaan vauhdikasta ringetteä ja odotamme etenkin lauantain peliä innolla, LL-89 Say Cheesen joukkueenjohtaja Ismo Hyvönen sanoo.

Etenkin ottelu espoolaisia vastaan tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen, eikä vauhtia tule ottelusta puuttumaan. Joukkueet ovat peräkkäin sarjassa, LL-89 toisena ja EKS kolmantena. Vaikka Lapinlahti taipuisi tappioon molemmissa viikonlopun otteluissa, ei EKS kuitenkaan vielä haasta vieraitaan sarjan kakkospaikasta, sillä pisteitä Say Cheesellä on 21 - kuusi enemmän, kuin EKS:llä. 

- Viikonlopun peleissä painotamme syksyn aikaan yhteisesti sovittuja asioita ja pyrimme sitä kautta viemään peliämme eteenpäin. Vahvuutemme viikonloppuna tulee olemaan "vanhempien" pelaajien kokemus sekä koko joukkueen voitontahto, Hyvönen tuumaa.

Tulevat ottelut: 

Lauantai 8.12.
EKS - LL-89 Say Cheese, Leppävaaran jäähalli, klo 14:45
RNK Flyers - LuKi-82, Kerttulan jäähalli, klo 15:30
Hyvinkää - Blue Rings, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30
Lahti - NoU, SOL Areena Lahti, klo 16:30

Sunnuntai 9.12.
NoU - Blue Rings, Nokian jäähalli, klo 14:00
RNK Flyers - LL-89 Say Cheese, Kerttulan jäähalli, klo 15:00
Lahti - LuKi-82, SOL Areena Lahti, klo 16:30
Hyvinkää - EKS, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php