SM-sarja palaa joulutauolta kahden ottelun voimin

05.01.2019 18:01

 

 

 

 

 

Uuden vuoden ottelut korkataan huomenna sunnuntaina kun Hyvinkää Ringette matkustaa LuKi-82:n vieraaksi ja EKS menee Tuusulaan Blue Ringsin vieraaksi. 

Sunnuntain ottelut korkkaavat kevätkauden joulun hengähdystauon jäljiltä, mutta kovia taisteluja on odotettavissa molemmissa otteluissa. Hyvinkää Ringette lähtee vuoden 2019 peleihin hyvällä fiiliksellä.

- Edessä on paljon tiukkoja pelejä, joita odotamme innolla. Uuden vuoden ensimmäinen kohtaaminen LuKi-82:sta vastaan tulee olemaan niin ikään varmasti tiukkaa kamppailua, hyvinkääläinen Riina Sallinen tuumaa. 

Joululoma Hyvinkäällä käytettiin hyödyksi ja hengähdystauko jäi pieneksi, sillä joukkue treenasi pelitauosta huolimatta paljon ja kävi jäillä treenaamassa. Toiveena on, että tekeminen ja onnistumiset välittyvät myös sunnuntaiseen peliin. 

- Odotamme pelistä tasaväkistä vääntöä sekä onnistumisia eri osa-alueilla, Sallinen kiteyttää.

Blue Ringsin joukkue käytti joulutauon lepäillen ja omien perheiden seurassa. Arkeen tänä vuonna osuneet pyhäpäivät sattuivat joukkueen harjoitusvuoroille ja joulun aika kului varsin kiireettömästi. Nyt joukkue on kuitenkin palannut jäille ja normaaliin arkeen ja joukkue lähtee kevätkauteen täynnä uutta tarmoa.

- Lähdemme kevätkauteen ja vuoden ensimmäiseen peliin tarmokkaina, vaikkei alkukausi olekaan sujunut ihan toiveiden mukaisesti, Blue Ringsin kapteeni Jenna Vekkeli tuumaa viitaten siihen, että joukkue pitää tällä hetkellä sarjan viimeistä paikkaa ja on voittanut vain kolme ottelua. 

- EKS-peli tulee varmasti olemaan vauhdikas ja fyysinen, niin kuin aiemmatkin pelit. Lähdemme kuitenkin tosissamme haastamaan sarjan kolmosta, Vekkeli sanoo. 

Hyvinkää Ringette sijoittuu sarjassa tällä hetkellä Blue Ringsin edelle yhden pisteen turvin: Hyvinkään pistesaldo on kahdeksan, kun Blue Ringsillä pisteitä alkukaudesta kertyi seitsemän. Hyvinkäätä vastaan asettuva LuKi-82 on sarjassa neljäntenä 15 pisteellä ja Blue Ringsin vastustaja EKS on sarjan kolmantena 23 pisteellä.

Tulevat ottelut:

Sunnuntai 6.1.

Blue Rings - EKS, Tuusulan jäähalli, klo 12:30

LuKi-82 - Hyvinkää, Luvian jäähalli, klo 14:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php