SM-sarja jatkuu viikonloppuna – Sarjakärki avaa kevätkautensa

11.01.2019 18:58

 

Ringeten SM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna jännittävillä otteluilla. Yksi mielenkiintoisimmasta otteluista on sarjataulukon kärkeä pitävän Nokian Urheilijoiden ja Lapinlahden Luistin -89 Say Cheesen kohtaaminen. Nähtäväksi jää, jatkaako Nokia edelleen voittoputkeaan.

Syyskaudella Nokian Urheilijat eivät hävinneet yhtäkään ottelua. He johtavat SM-sarjaa 32 pisteellä, kun Say Cheese on toisena (27). Kolmatta tilaa pitää Espoon Kiekkoseura (25) ja neljäntenä on Luvian Kiekko -82 (17). Luvian perässä kärkkyy Lahti (12) sekä RNK Flyers (10). Hyvinkää (8) ja Blue Rings (7) pitävät toistaiseksi peräpäätä.

Nokialaisten päävalmentaja Jonna Satama odottaa innolla tulevaa ottelua. Hän kertoo joukkueen olevan intoa täynnä.

- Say Cheesellä on vaarallinen hyökkäyspeli, joten täytyy keskittyä erittäin tarkkaan. Uskon pelistä tulevan vauhdikasta ja kovaa taistelua, Satama pohtii.

- Lapinlahti on ollut Espoon kanssa pahimmat vastustajat, mutta emme ole kohdanneet Luviaa sekä Raisiota heidän parhaalla kokoonpanollaan. Lisäksi Lahdella on huippu maalivahti ja maalintekijöitä hyökkäyspäässä, joten se on myös vaarallinen ja yllätysvalmis vastustaja, hän lisää.

Satama toteaa, että syyskaudella joukkue pelasi ihan hyvää peruspeliä. Hän toivookin, että joukkueesta saadaan kaikki potentiaali irti ja hurmoksen keväälle.

 

Päävalmentaja myös kertoo muutaman pelaajan pelanneen niin sanotusti unelma syksyn, kuten Hanna Ovaskan sekä Heidi Mattilan. Satama toivookin samanlaista oman tason nostoa kaikilta pelaajiltaan.

- Pakko mainita onnistujaksi myös Saara Erasvuo, joka pelaa ensimmäistä SM-kauttaan. Saara pelaa erittäin ennakkoluulottomasti ja rohkeasti, Satama hehkuttaa.

Lauantaina 12.tammikuuta täydellä pelikierroksella pelataan Nokialla, Leppävaarassa, Raisiossa sekä Lahdessa. Sunnuntaina pelataan ainoastaan Luvialla.

Seuraavat ottelut

Lauantaina 12.01.2019

NoU- LL-89 Say Cheese klo 14:00
EKS - LuKi-82 klo 14:45
RNK Flyers- Hyvinkää klo 15:00
Lahti- Blue Rings klo 16:30

Sunnuntaina 13.01.2019

LuKi-82– LL-89 Say Cheese klo 14:30
 

Tulospalvelu: https://ringette.torneopal.fi/taso/live.php?sarja=NSM