Luvia ja Lahti kohtaavat - tiedossa tiukka taistelu pisteistä

18.01.2019 16:07

 

 

 

 

 

 

Tulevana viikonloppuna pelataan kahdeksan ringeten SM-sarjaottelua ja jäällä nähdään kaikki sarjan joukkueet. Lauantaina nähdään LuKi-82:n ja Lahti Ringeten välinen jännitysnäytelmä, jossa taistellaan tärkeistä pisteistä. Ottelusta erityisen kiinnostavan tekee joukkueiden tasaisuus ja sarjataulukko, jossa LuKi-82 on neljäntenä ja Lahti Ringette viidentenä.

- Kun on nelossija kyseessä, niin molemmat joukkueet varmasti haluaa pisteet kotiin. Kun mennään lähemmäs playoffeja niin ihan varmasti panokset kovenee kaikilla ja varsinkin meidän tilanteessa, kun joka ikinen piste on tässä vaiheessa tärkeä, Lahti Ringeten Tanja Ahonen pohtii.

Sekä LuKi, että Lahti Ringette ovat pelanneet kaudella tiukkoja pelejä niin toisiaan, kuin sarjan kärkipäätäkin vastaan ja Lahti Ringette lähtee peliin tosissaan hakemaan pisteitä kotiin.

- Luvia-peliin ollaan valmistauduttu treenaamalla oikeita juttuja ja Kari (Ollila) on tehnyt oman osansa ja katsonut paljon niitä aikaisempia kohtaamisia ja niiden perusteella ollaan sitten lähdetty kehittämään omaa peliä, Ahonen kertoo.

- Odotan ottelusta tosi tiukkaa aikaisempien kohtaamisten perusteella. Ollaan pelattu Luvian kanssa tiukkoja matseja ja viimeisin niistä tasan, mikä ehdottomasti koventaa peliä, Ahonen summaa.

Lahti Ringette pelaa viikonloppuna molempina päivinä ja sunnuntaina joukkueen vastassa on sarjassa seitsemäntenä oleva Hyvinkää Ringette. Joukkueet ovat kohdanneet alkukaudesta vain kerran aiemmin, jolloin ottelu päättyi Lahden 9-3 voittoon.

- Vaikka me voitettiin viimeksi, niin odotan silti sunnuntain pelistä tiukkaa kohtaamista, Tanja Ahonen kuittaa.

RNK:lla viikonlopun kotietu

RNK Flyers pelaa viikonloppuna kaksi kotiottelua, lauantaina sarjakakkosta LL-89 Say Cheeseä vastaan ja sunnuntaina sarjakolmosta EKS:ää vastaan. Viikonloppu tulee siis olemaan vauhdintäyteinen ja joukkueelta vaaditaan tiukkaa vääntöä. 

- Peleistä tulee varmasti molemmista kovatempoisia ja tavoitteena on haastaa viikonlopun vastustajat mahdollisimman kovaa, RNK:n Netta Koskelainen sanoo.

- Tuplapeliviikonloppuun lähdetään taistelemaan ja parantamaan kokonaisvaltaisesti omaa peliä. Toivomme onnistuvamme erityisesti maalipaikkojen viimeistelyssä ja sitä kautta saamaan maalien tekoon lisää tehoja, Koskelainen tuumaa. 

Lauantaina LuKi-82 - Lahti ja RNK Flyers - LL-89 Say Cheese pelien lisäksi nähdään EKS:n ja Hyvinkää Ringeten kohtaaminen Espoossa ja sarjan kärjessä keikkuvan NoU:n ja sarjan viimeisen Blue Ringsin välinen ottelu. Sunnuntaina Blue Rings saa vieraakseen sarjakakkosen LL-89:n ja LuKi-82 NoU:n.

Tulevat ottelut:
Lauantai 19.1.

Blue Rings - NoU, Tuusulan jäähalli, klo 13:00
LuKi-82 - Lahti, Luvian jäähalli, klo 14:30
EKS - Hyvinkää, Leppävaaran jäähalli, klo 14:45
RNK Flyers - LL-89 Say Cheese, Kerttulan jäähalli, klo 16:00

Sunnuntai 20.1.
Blue Rings - LL-89 Say Cheese, Tuusulan jäähalli, klo 12:30
LuKi-82 - NoU, Luvian jäähalli, klo 14:30
RNK Flyers - EKS, Kerttulan jäähalli, klo 15:00
Lahti - Hyvinkää, SOL Areena Lahti, klo 16:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php