Jymypaukku: RNK kaatoi Nokian!

03.02.2019 18:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunnuntaina nähtiin viikonlopun jymy-yllätys, kun RNK Flyers kaatoi sarjan kiistattoman ykkösen, NoU:n, kotiottelussaan lukemin 7-2.

Raisiolaisten ottelu lähti käyntiin räväkästi, kun Jenna Nuttunen upotti renkaan verkkoon, kun ottelua oli pelattu vain puoli minuuttia. RNK:n kapteeni Susanna Tapani laukoi kotijoukkueen 2-0 johtoon ylivoimalla, kun kaksi nokialaista istui jäähyjään ja muutaman minuutin kulutti Tapani venytti johtoasemaa jo kolmeen nollaan. 

Toisessa erässä kotijoukkue venytti johtoaan 5-0 asemaan Tapanin kahdella osumalla ja kolmannen erän alussa Nuttunen laukoi joukkueensa ylivoimalla 6-0 johtoon ajassa 35:41. Nokia sai maalihanat auki vasta kolmannen erän puolessa välissä, kun Elina Raesola kavensi ajassa 37:53.

Neljäs erä lähti käyntiin vieraiden ylivoimalla ja Maija Väyrynen onnistui kaventamaan ottelun kuuteen kahteen, kun erää oli kulunut alle puoli minuuttia. Maali ei kuitenkaan riittänyt ja vieraiden kiri jäi kahteen maaliin. Kotijoukkueen My Nilsson viimeisteli taululle lukemat 7-2 ennen kolmannen erän puoltaväliä, eikä loppupelissä nähty enää maaleja. 

- Eilisessä pelissä Lahtea vastaan nukuttiin ensimmäinen erä ja vastustaja pääsi rokottamaan peräti kuudesti. Tämän jälkeen paransimme peliä ja saimme kirivaiheen päälle, mutta vastustaja pysyi silti koko pelin askeleen edellä, RNK:n maalivahti Isabella Portnoj kertoo.

- Tänään kaikilla oli todella kova taistelutahto ja oltiin valmiita voittamaan. Alku lähtikin liikkeelle aivan eri tavalla, kuin lauantaina ja saatiin pidettyä peli kasassa koko 60 minuuttia. Saimme kammettua erittäin hienon ja tärkeän voiton, Portnoj iloitsee tämänpäiväistä ottelua.

Tähän viikonloppuun asti NoU on ollut voittamaton ja RNK onnistui tällä kaudella ensimmäisenä joukkueena voittamaan sarjan ykkösen. Eilen lauantaina Nokia pelasi kauden ensimmäisen tasapelinsä EKS:iä vastaan. 

- Pettyneitä ollaan tietysti omaan peliin. Vastustajat pelasi molemmat hyvät pelit meitä vastaan, niin EKS eilen, kuin Raisiokin tänään. Kiva oli kuitenkin päästä pelaamaan kovia pelejä kaksin kappalein, Nokian valmentajat Jonna Satama ja Kosti Salonen tuumaavat. 

- Tunnelmaa viikonlopun jäljiltä voisi kuvailla sanoilla “mietteliäs, mutta ensi viikonloppua jo vahvasti odottava”, sillä pari kovaa peliä sielläkin luvassa, valmennusjohto sanoo.

Tulevat ottelut:
Lauantai 9.2.

Blue Rings - Lahti, Tuusulan jäähalli, klo 13:00
LuKi-82 - EKS, Luvian jäähalli, klo 14:30
LL-89 Say Cheese - NoU, Lapinlahden jäähalli, klo 15:00
Hyvinkää - RNK Flyers, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30

Sunnuntai 10.2.
Blue Rings - Hyvinkää, Tuusulan jäähalli, klo 12:30
NoU - Lahti, Nokian jäähalli, klo 14:00
LuKi-82 - RNK Flyers, Luvian jäähalli, klo 14:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php