Lahti kamppailee viimeisestä playoff-paikasta!

07.02.2019 18:32

Kuvaaja: Marko Koivunen
Kuvaaja: Marko Koivunen

 

Ringeten SM-sarjan runkopelejä on vielä jäljellä neljän viikonlopun verran. Nokian Urheilijat (39 pistettä), Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese (33) sekä Espoon Kiekkoseura (32) ovat karkumatkalla. Viimeisestä playoff-paikasta käydään tiukempaa kamppailua.

Lahti Ringette on tällä hetkellä kiinni viimeisessä playoff-paikassa. Joukkue on kerännyt 20 pistettä, mutta vain pisteen päässä niskaan hengittää Luvian Kiekko -82. RNK Flyers on kuudentena (14). Hyvinkää (8) ja Blue Rings (7) ovat häntäpäässä. 

Lahtelaisten päävalmentaja Kari Ollila naurahtaa, että loppukausi on ollut mielenkiintoinen.

- Jatkossakin jokaisella pelillä on merkitystä. Jokaiseen peliin pitää valmistautua hyvin. Pitää pystyä pelaamaan omaa peliä. Playoffeihin pääsemiseen ei ole olemassa mitään taikatemppua. Viimeiset pelit ovat mielenkiintoisia. Nähtäväksi jää, että mitä vielä tapahtuu, Ollila hymähtää.

Lahdella on tulevana viikonloppuna kaksi vieraspeliä. Lauantaina 9.helmikuuta he kohtaavat Tuusulassa Blue Ringsin ja sunnuntaina 10.helmikuuta Nokialla sarjakärki Nokian Urheilijat.

Lahti on tällä kaudella kohdannut molemmat joukkueet kolme kertaa. Nokia on tähän asti voittanut kaikki kolme peliä. Blue Ringsin Lahti on kukistanut kahdesti, mutta hävinnyt kerran.  

- Molemmat pelit ovat varmasti kovia. Täytyy pyrkiä pitämään oma peli kasassa ja pelata mahdollisimman hyvin, jotta mahdollisuus playoffeihin pysyy, Ollila toteaa.

Tuleva viikonloppu on jälleen jännittävä, koska playoffien kannalta eletään ratkaisun hetkiä. Kuka vie lopulta viimeisen playoff-paikan? Kenen kantti riittää loppuun saakka?

Lauantaina pelataan Tuusulassa, Luvialla, Lapinlahdessa sekä Hyvinkäällä. Sunnuntai pelit jatkuvat Tuusulassa, Nokialla sekä Luvialla.

Tulevat ottelut:

Lauantai 9.2.
Blue Rings - Lahti klo 13:00
LuKi-82 – EKS klo 14:30
LL-89 Say Cheese – NoU klo 15:00
Hyvinkää - RNK Flyers klo 16:30

Sunnuntai 10.2.
Blue Rings – Hyvinkää klo 12:30
NoU – Lahti klo 14:00
LuKi-82 - RNK Flyers klo 14:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php