Hyvinkää kohtaa Nokian ja Lahden - edessä tiukka viikonloppu

14.02.2019 09:53

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Timo Kupiainen

Viikonloppuna on edessä kovia pelejä ja Hyvinkää Ringette tulee pelaamaan niistä kaksi, kotipelin Lahtea vastaan ja vierasottelun Nokiaa vastaan. 

Nokialaiset ovat yhä turvallisen välimatkan päässä muista joukkueista 43 pisteellään, kun sarjan toisella, EKS:llä, pisteitä on 34. Välieräpaikka nokialaisille on siis taattu. Tällä hetkellä sarjassa neljäntenä oleva Lahti Ringette taistelee välieräpaikasta, kun LuKi-82 on vain pisteen päässä lahtelaisista ja joukkueet ovat olleet kauden aikana tasaiset. 

Sarjaan kauden alussa nousseelle Hyvinkäälle otteluissa on panosta, sillä sarjan viimeiseksi jäänyt joukkue putoaa ykkössarjaan. Hyvinkää on tällä hetkellä sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, kolme pistettä Blue Ringsiä edellä 11 pisteellään.  

- Pelejä lähestymme oman tekemisen kautta ja mahdollisuuksiin uskoen. Kaikki jätetään kaukaloon jokaisessa pelissä kauden loppuun saakka, Hyvinkään valmentaja Kim Forsblom tuumaa.

Kausi häämöttää jo loppuaan joukkueille, jotka eivät jatka välieriin, sillä runkosarjaa on jäljellä enää kolme viikonloppua. 

- Kauden lopun häämöttäessä oleellista on pysyä oikeassa aikamuodossa. On turha ynnäillä pisteitä tai pohtia ”jos-ja-jos”, Forsblom viittaa yleiseen tapaan laskea pisteitä, arvioida tulevia pelejä ja ennustaa sarjan lopputulemaa.

- Tärkeintä on harjoitella hyvin ja saada oma rento suoritus peleissä esiin, Forsblom päättää. 

Viikonloppuna pelataan myös viisi muuta ottelua. Lauantaina LL-89 Say Cheese kohtaa Blue Ringsin, Nokia LuKi:82:n ja EKS RNK Flyersin. Sunnuntaina toisensa kohtaa Blue Rings ja RNK Flyers, sekä Lahti ja EKS.

Tulevat ottelut:

Lauantai 16.2.
LL-89 Say Cheese - Blue Rings, Lapinlahden jäähalli, klo 13:45
NoU - LuKi-82, Nokian jäähalli, klo 14:00
EKS - RNK Flyers, Leppävaaran jäähalli, klo 14:45
Hyvinkää - Lahti, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30

Sunnuntai 17.2.
Blue Rings - RNK Flyers, Tuusulan jäähalli, klo 12:30
NoU - Hyvinkää, Nokian jäähalli, klo 14:00
Lahti - EKS, SOL Areena Lahti, klo 16:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php