Sunnuntain voitot Raisioon, Espooseen ja Nokialle!

17.02.2019 19:41

RNK voitti Blue Ringsin Tuusulassa käydyssä ottelussa numeroin 3-5.

- Peli oli tänään kovaa ja huomasi että pisteet olivat kummallekin tärkeät, Blue Ringsin Jenna Vekkeli tuumaa.

Ottelun ensimmäinen erä oli täysin maaliton ja vierasjoukkue pääsi tekemään maalipaikoista pisteitä vasta toisessa erässä. RNK:n ensimmäinen maali tulikin, kun toista erää oli pelattu nelisen minuuttia, kun Netta Koskelainen onnistui maalilla. Suvi Uschanov vei vieraat 0-2 johtoon ennen pitkää erätaukoa.

Kolmannessa erässä myös kotijoukkue Blue Rings sai maalihanat auki ja tekikin ensimmäisen maalinsa alivoimalla erän alussa, kaventaen ottelun yhteen kahteen. RNK onnistui kuitenkin samassa erässä kahdesti Fanny Impilän ylivoimamaaleilla, kasvattaen johtoaan kolmen maalin päähän.

Blue Rings kavensi Taru Heikkilän maalillakahteen neljään, kun viimeistä erää oli pelattu vain kahdeksan sekuntia, mutta vieraiden Impilä onnistui kuittaamaan hattutempun vain kolmen minuutin päästä. Blue Ringsin Heikkilä teki vielä yhden maalin, mutta kotijoukkueen kiri ei riittänyt ja voitto meni lopulta RNK:lle.

- Peli oli jokseenkin rikkonaista meidän osalta ja ei saatu omaa peliä käyntiin ja sytyttiin maalintekoonkin liian myöhään. Loppukauden peleistä lähdetään tottakai hakemaan kaikki mahdolliset pisteet, joka vaatii meiltä ehjää hyvää peliä. Joukkueemme tahtotila on kova ja fiilis sen mukainen, Vekkeli kiteyttää.

Nokialle täpärä voitto Hyvinkäästä

NoU voitti Hyvinkään tiukassa sunnuntaisessa ottelussa vain yhden maalin turvin, kun ottelu päättyi lukemiin 7-6.

Hyvinkää onnistui jo ensimmäisessä erässä, kun Mikaela Saukkonen iski vieraat 0-1 johtoon. Toisessa erässä kotijoukkue kiri tasoihin Elina Raesolan alivoimamaalilla ja meni erän puolenvälin jälkeen 2-1 johtoon Heidi Mattilan maalin myötä.

Hyvinkää palasi pitkältä erätauolta kentälle sähäkästi ja Elina Tahvanainen tasoitti ottelun, kun erää oli takana vain 17 sekuntia ja vain paria minuuttia myöhemmin Sanni Korhonen vei vieraat johtoon maalillaan. Nokian Hanna Ovaska onnistui jälleen tasoittamaan ottelun ylivoimamaalillaan, mutta Hyvinkään Tahvanainen kuittasi hyvinkääläiset johtoon ylivoimamaalillaan vielä ennen erän päättymistä.

Viimeinen erä jatkui tasaisena: Raesola tasoitti pelin ajassa 45:41 ja Hyvinkään Iris Wilenius iski vieraat jälleen johtoon vain minuuttia myöhemmin. Ajassa 50:55 NoU:n Roosa Salonen tasoitti ottelun jälleen, kunnes Hyvinkään Tahvanainen iski heidät jälleen johtoon ajassa 51:24.

Tiukka ottelu meni kuitenkin NoU:lle, kun viitisen minuuttia ennen ottelun loppua Salonen iski nokialaiset jälleen tasoihin ja hetkeä myöhemmin Miranda Uusi-Kämppä sinetöi ottelun Nokian nimiin ylivoimalla.

EKS:lle voitto Lahdesta

EKS voitti Lahden vieraissa numeroin 3-6.

Tässäkin ottelussa maalihanat aukesivat verkkaisesti ja ottelun ensimmäinen maali nähtiin, kun ensimmäistä erää oli takana jo lähes kymmenen minuuttia. EKS:n Anna-Kaisa Raesola iski vieraat 0-1 johtoon, mutta seuraavaa maalia saatiin odottaa toisen erän loppupuolelle asti, kun Lahti tasoitti ajassa 25:23 Tanja Ahosen ylivoimamaalilla. EKS:n Ira Merivaara laukoi vieraat vielä 1-2 johtoon, kun erää oli jäljellä vain 20 sekuntia.

Kolmas erä meni vieraille ja EKS pääsi karkaamaan neljän maalin päähän vastustajistaan Neea Virtasen osuessa ajassa 33:33 ja Raesolan iskiessä vain puoli minuuttia myöhemmin. Raesola teki kolmannen maalinsa vain viisi sekuntia ennen erän loppua.

EKS:n Jasmiina Lehtinen löi neljännen erän alussa espoolaisille vielä yhden maalin, mutta loppuerä kääntyi Lahdelle, joka onnistui kirimään kahdella maalilla, kun Kiia Ollila ja Niina Piiroinen onnistuivat molemmat maalilla vain 30 sekunnin sisään.

- Vastustaja tuli otteluun hyvällä liikkeellä ja aktiivisella karvauksella. Saivat hyvin hidastettua meidän hyökkäykseenlähtöä. Pelin edetessä löydettiin paikkoja avata peliä ja saatiin tarvittavat maalit. Nyt taas viikko treenaillaan pikkuasioita välieriäkin silmälläpitäen. Loppuihin runkosarjan peleihin lähdetään parantamaan edelleen omaa peliämme ja fiilistelemään kauden parasta aikaa, EKS:n Anna-Kaisa Raesola tuumaa.