Blue Rings saalistaa viikonloppuna tärkeitä pisteitä!

22.02.2019 18:25

 

Ringeten SM-sarjan runkopelejä pelataan sekä lauantaina että sunnuntaina neljällä eri paikkakunnalla. Tuusulalainen Blue Rings pelaa Luvialla ja Raisiossa. Blue Rings taistelee erityisesti Hyvinkään kanssa siitä, että kumpi säilyttää paikkansa SM-sarjassa.

 

Tuusulalaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa viimeisenä. Ero Hyvinkääseen on kolme pistettä, joten mahdollisuudet pysyä SM-sarjassa ovat olemassa. Sarjataulukossa viimeiseksi jäänyt joukkue tipahtaa, jolloin tilalle nousee ykkössarjan voittaja.

Blue Ringsin päävalmentaja Lotta Hallanaro kertoo joukkueen keskittyneen viime aikoina perusasioihin, kuten avauksiin ja rengaskontrollin säilyttämiseen.

- Olemme hioneet myös erikoistilanteita muun muassa ylivoimapelaamista. Olemme saaneet siinä hyviä onnistumisia tähän loppukauteen. Tavoitteena on jatkossakin viimeistellä tilanteet joukkueen eduksi, Hallanaro painottaa.

Päävalmentaja muistuttaakin, että joukkueen päätavoitteena on tällä hetkellä säilyttää SM-sarjapaikka. 

Viime viikot ovat olleet joukkueelle rikkonaisia flunssa-aallon vuoksi. Hallanaro uskoo joukkueen kuitenkin olevan vahvassa iskussa viikonloppuna.

- Viimeistelymme maalinteossa on parantunut. Keskitymme tulevissa peleissä vahvemmin onnistuneeseen syöttöpeliin sekä maalintekoon. Psyykkisellä puolella vaaditaan periksiantamattomuutta, Hallanaro toteaa.

Viikonlopun pelit ovat jälleen elintärkeitä joukkueille. Blue Rings lähtee huomenna ja ylihuomenna taistelemaan kovaa.

- Tässä vaiheessa kautta alkavat joukkueet ja kunkin pelitapa käydä tutummaksi. Odotan viikonlopulta tiukkoja pelejä. Molemmilla joukkueilla yksi vahvuuksista on maalivahtipeli. Peleistä tulee varmasti tasaista vääntöä ja maalinteossa vaaditaan yllätyksellisyyttä, Hallanaro pohtii.

Lauantaina pelataan Luvialla, Espoossa, Raisiossa sekä Hyvinkäällä. Ratkaisun makua ilmassa. Kuka säilyttää sarjapaikan ja kuka vie viimeisen playoff-paikan?   

Tulevat ottelut:

Lauantai 23.2.

LuKi-82 - Blue Rings, klo 14:30

EKS - NoU, klo 14:45

RNK Flyers - Lahti, klo 16:00

Hyvinkää - LL-89 Say Cheese, klo 16:30

Sunnuntai 24.2.

RNK Flyers- Blue Rings klo 12:30

LuKi-82 - LL-89 Say Cheese, klo 14:30

EKS - Lahti, klo 15:45

Hyvinkää - NoU, klo 16:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php