Runkosarja päättyy - Lahden ja Luvian välinen kilpa ratkeaa

01.03.2019 16:35

 

 

 

 

 

 

Lauantaina pelataan runkosarjan viimeiset ottelut ja samalla selviää viimeinenkin välieriin jatkava joukkue. 

Läpi kauden tasaisia otteluita keskenään pelanneet ja lähestulkoon tasapisteissä taistelevat Lahti Ringette ja LuKi-82 tavoittelevat viikonloppuna neljättä välieräpaikkaa, kun Lahti kohtaa Hyvinkää Ringeten ja LuKi astelee vieraisiin Nokiaa vastaan. 

Lahti pitää tällä hetkellä kiinni sarjan neljännestä sijasta, mutta vain pisteen erolla luvialaisiin. Luvian on siis pakko voittaa lauantaina päästäkseen neljän parhaan joukkoon ja nousu vaatii myös Lahden tappion. Jos lahtelaiset vievät voiton hyvinkääläisistä, on paikka jatkossa varma ja jos he kohtaavat tappion, on paikka turvattu vain jos myös LuKi kokee tappion. 

Lahden valmentaja Kari Ollila tietää, että paljon on pelissä tämän viikkoisessa ottelussa ja hän kertoo, että treeneissä on pyritty pitämään perustekeminen hyvällä tasolla ja sitä kautta saada peli sujumaan myös viikonloppuna. 

- Hyvillä fiiliksillä lähdetään viikonlopun otteluun, Ollila tuumaa ja kehuu olleensa tyytyväinen joukkueensa tekemiseen kauden aikana. 

Viikonloppuna toisensa kohtaavat myös EKS ja RNK Flyers espoolaisten kotiottelussa ja LL-89 Say Cheese ja Blue Rings lapinlahtelaisten emännöimässä pelissä. 

Runkosarjan lähestyessä loppuaan kolme neljästä välieriin jatkavista joukkueista on jo selvillä: Nokia jatkaa kirkkaasti ensimmäisenä pelaamaan viikonloppuna selviävää nelosta vastaan ja EKS ja LL-89 kohtaavat toisensa. Nokia pelaa kotonaan, mutta viikonlopun aikana selviää, mihin pisteisiin espoolaiset ja lapinlahtelaiset päätyvät ja kenelle kotietu menee. Tällä hetkellä EKS on 40 pisteellä sarjan toisena, mutta tilanne voi vielä muuttua, sillä LL-89 on vain pisteen päässä kolmantena. 

Tulevat ottelut:
Lauantai 2.3. 

NoU - LuKi-82, Nokian jäähalli, klo 14:00
EKS - RNK Flyers, Leppävaaran jäähalli, klo 14:45
LL-89 Say Cheese - Blue Rings, Lapinlahden jäähalli, klo 15:00
Hyvinkää - Lahti, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php