Nokia tasoitti finaalisarjan - Keskiviikkona jännitysnäytelmä jatkuu!

24.03.2019 20:26

Kuvaaja: Anne Ovaska

 

Ringeten SM-sarjassa pelattiin sunnuntaina 24.maaliskuuta toinen finaaliottelu. Edellisenä päivänä voiton vei Lapinlahden Luistin-89 Say Cheese, mutta tänään oli Nokian vuoro iskeä. Ringette-TV:ssä nähdään 27.3., 30.3. sekä tarvittaessa 31.3. pelattavat ottelut.

Ensimmäisessä erässä maalinteossa onnistui ensimmäisenä Nokia. Ajassa 4:43 Nokian Maija Väyrynen iski rinkulan sisään. Hetkeä myöhemmin Say Cheese tuli ylivoimalla tasoihin. Muita maaleja avauserässä ei nähty.

Seuraava erä alkoi myös Nokian komennossa, mutta kotijoukkue taisteli hyvin vastaan. Toisessa erässä Say Cheese tehtaili neljä maalia ja Nokia viisi maalia. Ratkaiseva erä oli kolmas, jossa molemmat joukkueet onnistuivat kerran maalinteossa. Ratkaisumaali nähtiin ajassa 33:30, joka oli jälleen Nokian Väyrysen käsialaa. Päätöserän ollessa maaliton, niin Say Cheese kaatui kotonaan niukasti maalein 6-7.

Kotijoukkueen tehokaksikko Anne Pohjola sekä Marjukka Virta olivat jälleen hyvässä vireessä. Molemmat saalistivat tehot 3+2. Nokian maalitykki oli eiliseen tapaan Maija Väyrynen, joka keräsi tehot 3+3. Nokian Kaisa Katajisto torjui 26 kertaa ja Say Cheesen Sini Mäkelä 28 kertaa.

- Pystyttiin tasapainoisempaan suoritukseen kuin eilen. Käytettiin maalipaikat paremmin hyödyksi. Puolustuksessa pelattiin kovalla taisteluilmeellä ja Köpi otti lopussa tärkeitä torjuntoja. Viimeiset minuutit pelattiin fiksusti ja kurinalaisesti. Tänään pelattiin joukkueena joukkueelle, joka näkyi tulostaululla, Nokian Hanna Ovaska hehkutti.

- Tänään rengaskontrolli ei ollut samalla tasolla kuin eilen. Annettiin vähän hätiköityjä syöttöjä. Jos eilen pomppi meille, niin tänään pomppi nokialaisille. Nyt levätään ja syödään, jotta ollaan valmiita keskiviikkona, Say Cheesen maalivahti Sini Mäkelä kommentoi.

Finaalit jatkuvat keskiviikkona 27.maaliskuuta Nokialla.

Tulevat ottelut

Keskiviikko 27.3.

3. Finaali: NoU - LL-89 Say Cheese, klo 18:00

Lauantai 30.3.

4. Finaali: LL-89 Say Cheese - NoU, klo 13:00

(Sunnuntai 31.3.)

(5. Finaali: NoU - LL-89 Say Cheese, klo 14:00)

Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php