Suomenmestaruus ratkeaa viikonloppuna - viekö voiton NoU vai LL-89?

29.03.2019 15:50

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Jouni Valkeeniemi / Pakkalan Mediatalo

 

SM-sarjan finaalisarja huipentuu tulevana viikonloppuna, kun NoU ja LL-89 Say Cheese ottavat mittaa toisistaan neljännessä finaalissa lauantaina ja mahdollisesti vielä viidennessä sunnuntaina. 

Nokialla on tällä hetkellä kaksi otteluvoittoa, kun he voittivat kaksi viimeisintä ottelua ja lapinlahtelaisilla on alla yksi voitto finaalisarjan ensimmäisestä ottelusta. Nokialaisilla on siis jo lauantaina mahdollisuus viedä suomenmestaruus kotiin, sillä kolme voittoa takaa kullan kaulaan. Say Cheesellä on vielä mahdollisuus mestaruuteen, jos joukkue voittaa sekä lauantaina, että sunnuntaina. 

- Hyvällä fiiliksellä lähdetään Lapinlahdelle pelaamaan, Nokian joukkueen valmentajat Jonna Satama ja Kosti Salonen kertovat yksissä tuumin. 

- Keskitytään omaan tekemiseen ja pyritään pelaamaan niin hyvin, kuin mahdollista. Välipäivinä keskityttiin hyvään palautumiseen, että ollaan valmiina kun pelit taas lauantaina jatkuu, Satama ja Salonen kertovat. 

Palautumisaika viimeisiin otteluihin valmistauduttaessa on ollut hieman lyhyempi, kuin mihin normaalisti on totuttu, sillä edellinen ottelu pelattiin keskiviikkona, kun yleensä palautumiseen aikaa on viikko. 

Lauantain ottelulta voi odottaa laadukasta peliä ja kovaa taistelua. Kun Nokialla valmistaudutaan pelaamaan omaa parasta peliä, myös lapinlahtelaisilla riittää taistelutahtoa ja joukkue tavoittelee luonnollisesti toista finaalisarjan voittoa ja sitä kautta mestaruutta. 

- Voitonnälkä on tapissaan ja jokainen finaaliottelu on yhtä tärkeä. Ei tehdä ottelusta peikkoa, vaan lähdetään parantamaan ihan peruspeliä: virheet minimiin ja maalipaikkojen hyödyntäminen paremmalla prosentilla, Say Cheesen valmentaja ja kenttäpelaaja Marjukka Virta pohtii. 

Lauantain, ja tarvittaessa sunnuntain ottelua voi seurata livenä Ringette-TV:ssä.

Tulevat ottelut:
Lauantai 30.3.

4. Finaali: LL-89 Say Cheese - NoU, klo 13:00
(Sunnuntai 31.3.
5. Finaali: NoU - LL-89 Say Cheese, klo 14:00)


Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php