Ringeten SM-sarja pyörähtää käyntiin täydellä kierroksella

20.09.2019 12:21

 

 

 

 

 

 

Ringeten SM-sarja alkaa tulevana viikonloppuna täydellä kierroksella, kun kaikki joukkueet pelaavat molempina päivinä.

Sarjassa pelaa tänä vuonna kahdeksan joukkuetta, joista Helsinki Ringette nousi ykkösestä SM-sarjaan täksi kaudeksi. Kauden ensimmäissä ottelussa Helsinki pääsee näyttämään taitonsa viime kauden hopeamitalisteja vastaan, kun Lapinlahden Luistin -89 vastaanottaa vieraat pääkaupungista. Sunnuntaina Helsinki kohtaa kotiottelussa Hyvinkää Ringeten.

Lauantaina pelataan niin Espoossa, Lahdessa, kuin Hyvinkäälläkin, kun EKS kohtaa LuKi-82:n, Lahti Ringette saa vieraakseen raisiolaisen RNK Flyersin ja Hyvinkäätä vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari Nokian Urheilijat.

Sunnuntaina Nokia pelaa viime kauden pronssimitalistia, eli EKS:ää vastaan kotonaan ja LuKi-82 kohtaa viime kaudelta tasaväkisen Lahden joukkueen. LL-89 saa viikonlopun toiseen kotiotteluunsa vieraakseen RNK Flyersin. 

- Kauden aloitusta on odotettu varmasti jokaisessa joukkueessa, kuten meilläkin, Lahti Ringeten valmentaja Kari Ollila kertoo.
 
- Joukkueessa on hyvä henki ja lähdemme pelaamaan rennosti, mutta täysillä ja ennen kaikkea nauttimaan pelaamisesta. Odotan, että sarjasta tulee tasaisempi ja uusi sarjajärjestelmä muuttaa alkukauden asetelmia tällä kaudella, Ollila pohtii tulevaa.
 
Viikonlopun ottelut:
 
Lauantai 21.9.

EKS - LuKi-82, Leppävaaran jäähalli, klo 14:45
LL-89 Say Cheese - Helsinki, Lapinlahden jäähalli, klo 15:00
Lahti - RNK Flyers, SOL Areena Lahti, klo 16:30
Hyvinkää - NoU, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30
 
Sunnuntai 22.9.
NoU - EKS, Nokian jäähalli, klo 13:00
LuKi-82 - Lahti, Luvian jäähalli, klo 14:30
LL-89 Say Cheese - RNK Flyers, klo 15:00
Helsinki - Hyvinkää, Malmin jäähalli, klo 16:00