Täysi kierros SM-ringetteä luvassa viikonloppuna

27.09.2019 10:06

 

 

 

 

 

 

 

Tulevana viikonloppuna pelataan jälleen täysi kierros SM-ringetteä. 

Lauantaina nähdään varmasti tiukkoja otteluja ja varsinkin LL-89 Say Cheesen vierasottelu Espoossa tulee olemaan kiinnostava, kun viime kauden pronssimitalisti ottaa kotihallissaan vastaan sarjakakkosen Lapinlahdelta.

- Viikonlopun pelit on meille taas yksi mahdollisuus hioa kuvioita kuntoon kevättä ajatellen. Espoo on tänäkin vuonna yksi meidän pahoista kilpakumppaneista ja selkeästi meidän tason mittari. Odotan viikonlopun pelien olevan vauhdikkaita ja fyysisiä, kommentoi Say Cheesen vastuuvalmentaja Marjukka Virta. 

Sunnuntaina Say Cheese kohtaa Hyvinkään heidän viikonlopun toisessa vierasottelussa.

- Fiilikset viikonloppuun lähdettäessä on odottavat. Mielenkiintoista lähteä pelaamaan niin Espooseen, kuin Hyvinkäällekin. Molemmissa joukkueissa on valmentaja vaihtunut ja Espoossa myös joukkue on uudistunut jonkin verran, joten nähtäväksi jää mikä vaikutus näillä on joukkueiden pelaamiseen, LL-89:n joukkueenjohtaja Ismo Hyvönen pohtii. 

Lauantaina nähdään myös RNK:n ja Helsingin ensimmäinen kohtaaminen sarjassa, Lahden ja Hyvinkään välinen ottelu ja Luvian ja Nokian yhteenotto. 

Täksi kaudeksi sarjaan nousseen Helsingin kapteenisto kertoo, että joukkue lähtee viikonlopun otteluihin odottavissa tunnelmissa, kun vastassa on kaksi vauhdikasta joukkuetta ja pelit tulevat olemaan kovia. 

- RNK on meille uusi vastus, mikä luo omat haasteensa peliin valmistautumiseen. Lähdemme molempiin peleihin ennakkoluulottomasti, sekä itsevarmoina taistelemaan pisteistä, Helsingin kapteenisto Ella Numminen, Moona Passila ja Camilla Ojapalo pohtivat.

Sunnuntaina Helsinkiä vastaan asettuu naapurikaupungin EKS, jonka Helsinki on kohdannut jo aiemmin harjoitusottelussa.

Sarjan avausviikonloppuna pisteittä jäänyt Hyvinkää kohtaa viikonloppuna Lahden ja Lapinlahden.

- Viikonlopun peleihin lähdetään vielä parantamaan omaa peliä. Puolustuspeliä lähdetään tiivistämään ja hyökkäyspeliin tarvitaan lisää luovuutta. Tavoitteena on saada kaksi ehjää 60 minuuttista, sekä koko pelin kestävää jatkumoa ilman suuria notkahduksia, Hyvinkään vastuuvalmentaja Janne Lehtinen kertoo. 

- Fiilis joukkueessa on hyvä ja työmoraali korkea. Vastaan saadaan kaksi kovaa ja hyvin hyökkäävää joukkuetta, Lehtinen tiivistää.

Tulevat ottelut
Lauantai 28.9.

RNK Flyers - Helsinki, Kerttulan jäähalli 1, klo 14:00
LuKi-82 - NoU, Luvian jäähalli, klo 14:30
EKS - LL-89 Say Cheese, Leppävaaran jäähalli, klo 14:45
Lahti - Hyvinkää, SOL Areena Lahti, klo 16:30

Sunnuntai 29.9.
Helsinki - EKS, Malmin jäähalli, klo 13:00
RNK Flyers - LuKi-82, Kerttulan jäähalli 1, klo 14:30
Hyvinkää - LL-89 Say Cheese, Hyvinkään jäähalli, klo 15:00
Lahti - NoU, SOL Areena Lahti, klo 16:30