Lahti lähtee haastamaan Lapinlahtea viidennellä SM-sarjakierroksella

04.10.2019 00:00

Luvia ja Hyvinkää kohtaavat Luvialla (kuva Marko Koivunen)

 

Lauantaina SM-sarjassa pelataan jälleen täysi sarjakierros ja sunnuntaina joukkueet saavat levätä. Sarjanousija Helsinki matkustaa Nokialle ja kohtaa hallitsevan suomenmestarin. ”Mielenkiintoista päästä pelaamaan Helsinkiä vastaan, sillä muutama vuosi on viime kamppailustamme vierähtänyt. Hesa on varmasti nälkäinen joukkue ja haluaa sarjanousijana haastaa meidät toden teolla. Noutajat ovat valppaana lauantaina!”, kommentoi Nokian kapteeni Kaisa Viren.

Toistaiseksi voitoitta sarjassa jatkavat Hyvinkää ja Luvia haastavat toisensa Luvialle. Luvian kokenut kapteeni Kirsi Pukkila kertoo, että Luvian peli on alkukaudesta ollut aika hakemista, kun joukkueeseen tuli paljon muutoksia. ”Parempaan suuntaan on kuitenkin nyt menty ja odotankin lauantain ottelussa onnistumisia jo laajemmalla rintamalla!”, hän jatkaa.

Neljän pisteen joukkueina kohtaavat Raisiossa RNK Flyers ja Espoon Kiekkoseura. Molemmilla on voitot pohjalla ja ottelusta on varmasti tulossa tiukka.

Lapinlahdelle matkustaa iloista ja rentoa pelifiilistä odottava Lahti Ringette. Lapinlahteakin edustanut Lahden joukkueen kapteeni Hennariikka Parviainen kertoo, että ”hyvällä fiiliksellä lähdetään pelaamaan, tiedossa on kova peli ja tiukkaa vääntöä. Ne on kylläkin parhaita.” ”Vastustaja kova ja varmasti ennakkosuosikki, mutta käytetään se meidän etuna. Rennosti täysillä meidän mottona ja sillä lähdetään haastamaan. Mukava pelata Lapinlahdella!”, hän jatkaa.

 

Lauantain ottelut:

NoU - Helsinki  13:30 Nokian jäähalli 
LuKi-82 - Hyvinkää  14:30 Luvian jäähalli 
RNK Flyers - EKS  15:00 Kerttulan jäähalli 1 
LL-89 Say Cheese - Lahti  15:00 Lapinlahden jäähalli

 

Tulokset ja tilastot: https://ringette.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=ringette2019&sarja=NSM&lohko=1