Kahdeksan ottelun viikonloppu - EKS lähtee haastamaan Nokian

11.10.2019 16:15

 

 

 

 

 

 

Kuva: Timo Kupiainen

 

 

Naisten SM-sarjassa nähdään taas komea kattaus ringetteä kun sekä lauantaina, että sunnuntaina pelataan neljä ottelua. Viikonlopun kahdeksaan peliin mahtunee vauhdikkaita ja tiukkoja taisteluja. 

Lauantaina viikonlopun pelikierros pyörähtää käyntiin Helsingin Vuosaaressa, kun Helsinki Ringette saa vieraakseen Lahden joukkueen. Sen lisäksi NoU emännöi RNK Flyersiä Nokian jäähallissa, LuKi-82 kohtaa sarjakärjen LL-89 Say Cheesen kotihallissaan ja EKS saa vastustajakseen Hyvinkään. 

- Lauantaina vastaan asettuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella Hyvinkää. Innolla odotan peliä, Hyvinkäätä vastaan on aina ollut vauhdikkaita ja fyysisiä pelejä, EKS:n Anniina Elo sanoo.

Sunnuntain ohjelmistoon mahtuu RNK:n kohtaaminen Lapinlahtea vastaan ja EKS:n ja NoU:n välinen ottelu. Hyvinkää pelaa kotonaan Helsinkiä vastaan ja LuKi-82 matkustaa vieraisiin Lahteen. 

Nokia sijoittuu sarjassa toiseksi ja EKS kolmanneksi, joten ottelusta voi odottaa vauhdikasta. Nokian joukkueella on alla viisi voittoa, kun EKS on voittanut alkukaudesta kolme ottelua. Nokia voitti otteluparin edellisen kohtaamisen numeroin 9-5. 

- Sunnuntaina kohtaamme toistamiseen Nokian. Kovaa vääntöä on luvassa, niinkuin aina, Elo pohtii. 

- Viime peli Nokiaa vastaan oli melko ailahtelevaa, nyt pitää pystyä pelaamaan joukkueena ehjät 60 minuuttia. Keskitytään omaan tekemiseen ja siihen, että voitetaan jokainen pienikin tilanne kentällä. Treeneissä on ollut hyvä meininki ja tekeminen ja se kun tuodaan viikonlopun peleihin niin tulee hyvää tulosta, Elo kertoo. 

Myös Hyvinkään ja Helsingin välisestä ottelusta voidaan tilastojen valossa odottaa tiukkaa: joukkueet ovat näin alkukaudesta tasapisteissä sarjan sijoilla kuusi ja seitsemän. Molemmilla on alla yksi voitto ja kaksi pistettä, Helsinki on maalierolla karsintarajan yläpuolella. Myös Helsinki ja Hyvinkää ovat kohdanneet jo kertaalleen tällä kaudella ottelussa, jonka helsinkiläiset veivät numeroin 8-4. Tämä ottelu kuvataan myös Ringette-TV:lle ja ottelua voi seurata täältä.

Lapinlahden Anne Pohjola rikkoi vastikään 3000 tehopisteen rajan ja hänet palkitaan sunnuntaisessa ottelussa Raisiossa SKRL:n puheenjohtaja Markku Kolin toimesta. 

Tulevat ottelut
Lauantai 12.10.

Helsinki - Lahti, Vuosaaren jäähalli, klo 13:00
NoU - RNK Flyers, Nokian jäähalli, klo 14:10
LuKi-82 - LL-89 Say Cheese, Luvian jäähalli, klo 14:30
EKS - Hyvinkää, Leppävaaran jäähalli, klo 14:45

Sunnuntai 13.10.
RNK Flyers - LL-89 Say Cheese, Kerttulan jäähalli 1, 14:30
EKS - NoU, Leppävaaran jäähalli, klo 15:45
Hyvinkää - Helsinki, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30
Lahti - LuKi-82, SOL Areena Lahti, klo 16:30