Sunnuntain voitot Lapinlahdelle, Nokialle, Helsinkiin ja Lahteen - Anne Pohjola palkittiin 3000 pisteestä

13.10.2019 18:55

Kuva: Janne Laine

LL-89 Say Cheese voitti RNK Flyersin maalirikkaassa ottelussa numeroin 8-10.

Peli lähti käyntiin räväkästi ja RNK:n Susanna Tapani saatteli renkaan maaliin jo ennen ensimmäisen peliminuutin loppua ajassa 00:59. LL-89:n Laura Kyllönen onnistui sen jälkeen tasoittamaan pelin ajassa 4:45 ja Tapani löi kotijoukkueen vielä johtoon ennen erän loppua.

Lapinlahtelaiset tasoittivat ottelun toisen erän alussa, kun Nea Tervala onnistui maalinteossa. Kyllönen saattoi joukkueensa johtoon ajassa 19:18, mutta RNK:n Suvi Uschanow löi tilanteen tasoihin 20 sekuntia myöhemmin. Marjukka Virta vei Say Cheesen jälleen johtoon ylivoimamaalilla ja RNK:n Roosa Rantaniitty tasoitti pelin noin minuuttia myöhemmin. 15 sekuntia ennen erän loppua Virta onnistui jälleen maalilla ja LL-89 lähti pitkälle erätauolle yhden maalin johtoasemassa.

Say Cheese onnistui kasvattamaan maalieroa kolmannen erän alkupuolella, kun Anne Pohjola pääsi rokottamaan ylivoimalla viidellä kolmea vastaan ajassa 33:41. Pohjola onnistui toistamiseen vain pari minuuttia myöhemmin. Erän puolessa välissä Raision Rantaniitty kavensi viiteen seitsemään, mutta Say Cheesen Virta pääsi vielä kuittaamaan maalilla. Tapani viimeisteli hattutempun ylivoimalla erän viimeisellä minuutilla kaventaen tilanteeseen 6-8.

Neljännen erän alussa Pohjola pääsi jälleen maalintekoon ja upotti renkaan alivoimalla maaliin ajassa 48:46. Parin minuutin päästä Uschanow onnistui jälleen kaventamaan, mutta myös Pohjola rokotti ylivoimalla ajassa 51:20. Tapani viimeisteli RNK:n kahdeksannen maalin viitisen minuuttia ennen ottelun loppua, mutta joukkue ei pystynyt kirimään enää lapinlahtelaisia kiinni.

SKRL palkitsi Anne Pohjolan 3000 tehopisteestä.

Nokialle toinen voitto espoolaisista

Nokia voitti toisen kohtaamisensa EKS:n kanssa numeroin 2-6.

Ensimmäisen erän alussa nähtiin Nokian Kaisa Hurskeen maali ajassa 1:54 ja Espoon Maija Väyrysen osuma ajassa 02:45. Loppuerässä ei nähty enempää maaleja. Toisessa erässä nokialaiset pääsivät karkaamaan muutaman maalin päähän kotijoukkueesta. Jenni Linnamäki saattoi renkaan verkkoon ajassa 17:38 ja Ronja Lahtivirta onnistui vain noin minuuttia myöhemmin. Roosa Salonen viimeisteli joukkueen neljännen maalin, kun erää oli pelattu vajaa viisi minuuttia.

Kolmas erä meni myös nokialaisille, kun Linnamäki onnistui maalilla ajassa 40:41. Krista Järvelin viimeisteli Nokian kuudennen maalin ajassa 41:45. Neljännessä erässä EKS:n Marianna Kuiko onnistui kaventamaan kahteen kuuteen, mutta maali jäi ottelun viimeiseksi.

- Hyvin pelattiin ja vähillä virheillä. Toki pari inhimillistä erehdystä sattui, mutta niitä tulee kaikille. Pääasia että hauskaa oli! Nokian valmennusjohto sanoo.

- Selkeä tason nosto edellisistä peleistä. Pelattiin kurinalaisesti koko peli, koko kentän alueella. Maalivahtimme Kaisa Katajisto pelasi upeasti maalissa. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Jatketaan pelaamista puolustuksen kautta ja aletaan suuntaamaan katseita ensi lauantain Lapinlahden reissuun, Nokian Kaisa Hurske kertoo.

Helsingille jälleen voitto Hyvinkäästä

Ottelu alkoi melko tasaisesti ja Hyvinkään Elina Tahvanainen onnistui maalinteossa ottelun alussa ajassa 03:12. Helsingin Taru Hämäläinen tasoitti pelin neljännellä minuutilla ja Helmi Laivuori onnistui iskemään helsinkiläiset johtoon ajassa 09:24.

Toisessa erässä ottelu jatkui helsinkiläisten maalijuhlilla. Laivuori saattoi renkaan maaliin erän puolenvälin jälkeen ja Helsinki pääsi rokottamaan kahdesti jäähyistä. Fanny Impilä teki maalin viidellä kolmea vastaan ajassa 25:56 ja Hämäläinen onnistui viidellä neljää vastaan vain puoli minuuttia myöhemmin. Erän lopussa Camilla Ojapalo laukoi Helsingin kuudennen maalin.

Kolmannen erän alussa nähtiin Hyvinkään toinen maali, kun Elina Tahvanainen onnistui maalilla toistamiseen ajassa 32:48. Tahvanainen kavensi vielä kolmannessa erässä kolmeen kuuteen, mutta kiri ei riittänyt voittoon. Helsingin Laivuori viimeisteli viimeisessä erässä joukkueensa seitsemännen maalin ajassa 46:59.

- Tänään pelimme kaatui huolimattomuuteen ja kurittomuuteen. Otimme varsinkin toisessa erässä paljon jäähyjä, joista vastustaja pääsi rokottamaan. Pelissä oli kuitenkin myös paljon onnistumisia ja hyviä juttuja, jotka voidaan ottaa ensi viikonloppuun mukaan, Hyvinkään Pauliina Auvinen pohtii.

Lahti voitti Luvian kotiottelussa

Lahti voitti LuKi-82:n päivän ottelussa numeroin 9-2. Lahti meni johtoon heti pelin alussa, kun Kiia Ollila onnistui ajassa 01:01. Erä jatkui tasaisena ja LuKi:n Milla Rantanen onnistui tasoittamaan ylivoimamaalilla ajassa 10:18.

Toisessa erässä kotijoukkue pääsi karkamaan luvialaisista. Ollila teki jälleen maalin kun erää oli takana puolitoista minuuttia ja Essi Sarmala onnistui alle minuuttia myöhemmin. Lahden Niina Piiroinen saatteli renkaan maaliin neljännen kerran ajassa 17:55 ja Krista Lanteri rokotti ylivoimalla. Neljä sekuntia ennen erän loppua Tanja Eloranta rokotti kahdesta jäähystä ja pitkälle erätauolle lähdettiin Lahden 6-1 johtoasemassa.

Miia Manner kasvatti maalieroa entisestään kolmannen erän alussa, kun hän saatteli renkaan ylivoimalla maaliin ajassa 30:41. Sara Saarinen viimeisteli Lahden kahdeksannen maalin ennen erän loppua. Neljännen erän alussa nähtiin Mantereen toinen osuma ja Luvian Kirsi Pukkilan kavennus, joka tehtiin ylivoimalla ajassa 51:43.