SM-runkosarjan viimeinen täysi kierros tulevana viikonloppuna

08.11.2019 16:40

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Marko Koivunen

 

Huomenna lauantaina pyörähtää käyntiin taas täysi viikonlopullinen ringetteä, kun SM-sarja jatkuu kahdeksalla ottelulla. Jokainen sarjan joukkueista pelaa jälleen kaksi ottelua viikonlopun aikana. 

Lauantaina pelataan Lapinlahdella, Raisiossa, Hyvinkäällä ja Lahdessa. Viikonlopun ensimmäisessä ottelussa Lapinlahden Luistin -89 Say Cheese saa vastaansa LuKi-82:n, joka matkustaa Savoon pelaamaan. Raisiossa vastakkain asettuu RNK Flyers ja Nokian NoU ja Hyvinkäällä pelataan Hyvinkään ja EKS:n välinen ottelu. Helsinki Ringette matkaa Lahteen, missä he kohtaavat sarjan nelosen. 

Sunnuntaina LuKi-82 kohtaa RNK Flyersin kotonaan ja LL-89 saa vuorostaan Hyvinkään pelaamaan kotihalliinsa. EKS kestitsee naapureitaan Helsingistä ja Lahti pelaa Nokiaa vastaan vieraissa Nokian jäähallissa. Lahden ottelut molempia viikonlopun vastustajia vastaan ovat olleet tiukkoja ja Tanja Eloranta odottaa tulevistakin otteluista tasaisia. 

- Odottavalla fiiliksellä viikonlopun peleihin. Edelliset kohtaamiset kumpaakin, Helsinkiä ja Nokiaa vastaan päättyivät maalin erolla, joten tasaiset pelit varmasti tulossa, Eloranta sanoo.

- Molemmat on tosi luistelevia joukkueita jotka kääntää pelin nopeasti, joten hereillä pitää olla heti alusta lähtien. Lähdetään meidän omalla pelillä pelaamaan ehjät 60 minuuttia ja taistelemaan tärkeistä pisteistä, Eloranta kertoo. 

Viikonloppuna Lahdella on mahdollisuus kasvattaa pistesaldoaan neljällä pisteellä ja nousta täten jälleen EKS:n kanssa tasapisteisiin jos espoolaiset jäävät pisteittä. Tärkeistä pisteistä taistelee myös Hyvinkää ja Helsinki, jotka ovat vain kahden pisteen päässä toisistaan. Helsinki on juuri kuuden parhaan joukossa kuudella pisteellä, kun Hyvinkää on jäämässä alempaan SM loppusarjaan neljällä pisteellä. 

Tulevat ottelut:
Lauantai 9.11.

LL-89 Say Cheese - LuKi-82, Lapinlahden jäähalli, klo 15:00
RNK Flyers - NoU, Kerttulan jäähalli 1, klo 16:30
Hyvinkää - EKS, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30
Lahti - Helsinki, SOL Areena Lahti, klo 16:30

Sunnuntai 10.11.
LuKi-82 - RNK Flyers, Luvian jäähalli, klo 14:30
LL-89 Say Cheese - Hyvinkää, Lapinlahden jäähalli, klo 15:00
EKS - Helsinki, Leppävaaran jäähalli, klo 15:45
NoU - Lahti, Nokian jäähalli, klo 16:30