SM-runkosarja päättyy lauantaina - Ringette-TV esittää ottelun NoU - LL-89 Say Cheese

15.11.2019 07:00

Nokia aloittaa SM ylemmän jatkosarjan pistekärjessä. Lahti Ringette lähtee runkosarjan nelosena ylempään jatkosarjaan.
Kuva Jouni Valkeeniemi / Pakkalan Mediatalo

 

SM-runkosarjan päätöskierros pelataan lauantaina. Joukkueiden sarjakausi jatkuu SM ylemmässä jatkosarjassa (SM-runkosarjan kuusi parasta) ja SM alemmassa jatkosarjassa (SM-runkosarjan kaksi heikointa ja Ykkössarjan alkusarjan kolme parasta) 7.12 alkaen. SM ylemmässä jatkosarjassa jatkavat Nokia, Lapinlahti, Espoo, Lahti, Raisio ja Helsinki. SM alemmassa jatkosarjassa pelaavat Hyvinkää ja Luvia sekä Ykkössarjan alkusarjasta nousevat Ilves, Haukat ja Blue Rings.

 

”Lauantaina on odotettavissa tiukkaa vääntöä kun Hyvinkää saapuu vieraaksemme Raisioon taistelemaan viimeisistä pisteistä ennen maajoukkuetaukoa. Edellinen kohtaaminen oli tasaista taistoa ja joukkueemme onkin pystyttävä nostamaan omaa tasoa ja pelaamaan kurinalaisesti, jotta pisteet jäävät Raisioon. Toivottavasti saadaan katsomo täyteen ja hyvä tunnelma Kerttulan pyhättöön.”, kommentoi RNK:n Reetta Nikkola.

 

RNK:n valmentaja Susanna Laulumaa odottaa paljon omalta joukkueeltaan: ”Hyvällä fiiliksellä lähdetään lauantain alkusarjan viimeiseen otteluun. Pelin taso otteluiden sisällä on ailahdellut ihan liikaa. Nyt lähdetään hakemaan ehjää 60 minuuttista ottelua. Hyökkäykseltä odotan nyt enemmän, rengas pitää liikkua, samoin pelaajien. Halu voittaa irtorenkaat sekä tahto tehdä maali. Maalinteko on viime peleissä tuottanut tuskaa, joten nyt odotan onnistumisia laajemmalla rintamalla.”

 

Ringette-TV esittää runkosarjan päätöskierrokselta ottelun NoU – LL-89 Say Cheese klo 13.30 alkaen. Katso ottelu Youtube -kanavalta https://www.youtube.com/user/RingetteTV.  

 

MM-taukoa pidetään seuraavat kaksi viikonloppua, kun ringeten MM-kisat pelataan Kanadan Burnabyssä 25.11.-1.12.2019.

 

Tulevat ottelut:

Lauantai 16.11.2019

Helsinki – LuKi-82, 13.00 Vuosaaren jäähalli
NoU – LL-89 Say Cheese, 13.30 Nokian jäähalli
RNK Flyers – Hyvinkää, 16.00 Kerttulan jäähalli
Lahti- EKS, 16.30 SOL Areena Lahti