LuKi-82 taipui Haukoille alemmassa loppusarjassa

08.12.2019 18:34

Tänään sunnuntaina pelattiin vain yksi ottelu SM alempaa loppusarjaa, jossa LuKi-82 kohtasi Haukat ensimmäistä kertaa. LuKi taipui kotiottelussaan järvenpääläisille numeroin 4-1.

Haukat pääsivät heti ensimmäisessä erässä maalintekopaikoille. Minka Tiihonen iski vierasjoukkueen johtoon ajassa 6:29 ja Kia Kosunen teki 0-2 maalin ajassa 9:07. Toisen erän alussa Luvian Jenna Rakkolainen onnistui kaventamaan ottelun yhteen kahteen, mutta Haukat rankaisivat ylivoimalla ajassa 23:55, kun Vilma Tuominiemi viimeisteli renkaan maaliin.

Jäänajon jälkeen ottelu jatkui tasaisena ja kahteen viimeiseen erään maaleja ei tullut ollenkaan ennen kun Haukkojen Kosunen viimeisteli viimeisellä pelisekunnilla tyhjään maaliin.

SM-sarja jatkuu jälleen ensiviikonloppuna sekä ylemmän, että alemman loppusarjan peleillä. Lauantaina pelataan kolme ylemmän loppusarjan ottelua ja sunnuntaina kaksi alemman loppusarjan peliä.