SM-sarja palaa joulutauolta kuuden ottelun voimin!

03.01.2020 16:43

 

 

 

 

 

 

 

SM-sarja palaa joulutauolta tulevana viikonloppuna kun ylempää ja alempaa SM loppusarjaa pelataan lauantain ja loppiaisen aikana yhteensä kuusi ottelua. Lauantaina nähdään neljä peliä, joista kaksi on ylempää loppusarjaa ja kaksi alempaa. Loppiaisena eli maanantaina pelataan kaksi alemman loppusarjan ottelua. 

Ilveksen ja Haukkojen välinen ottelu korkkaa uuden vuosikymmenen ottelut Tesoman jäähallilla lauantaina ja ylempi SM loppusarja jatkuu Helsingissä, kun Helsinki Ringette saa sarjakärjen NoU:n vieraakseen Vuosaareen. Helsinki on tällä hetkellä ylemmän loppusarjan viimeisenä 11 pisteellä. Blue Rings matkustaa Luvialle, missä joukkue kohtaa LuKi-82:n ja Lahti Ringette kohtaa espoolaisen EKS:n SOL Areenalla. EKS jatkaa ylemmän loppusarjan kolmannella sijalla 25 pisteellä, kun Lahti on sarjassa neljäntenä 19 pisteellä. Sarjakärki Nokialla on 29 pistettä ja toisella LL-89:llä 28. 

Maanantaina Haukat pelaavat toisen ottelun pitkän viikonlopun sisään, kun joukkue kohtaa Hyvinkään kotiottelussa Järvenpäässä. Blue Rings sen sijaan emännöi vuorostaan Ilvestä Tuusulan jäähallissa. Alempaa loppusarjaa johtaa Haukat kahdella ottelulla ja neljällä pisteellä ja toisena kiikkuu Hyvinkää, joka on pelannut kolme ottelua ja on voittanut niistä kaksi. Alemmassa loppusarjassa alkukauden pisteet eivät ylemmän loppusarjan tavoin siirtyneet runkosarjasta jatkosarjaan, mikä selittää piste-erot sarjojen välillä. 

Tulevat ottelut:
Lauantai 4.1.

Ilves - Haukat, Tesoman jäähalli, klo 12:00
LL-89 Say Cheese - RNK Flyers, Lapinlahden jäähalli, klo 12:30
Helsinki - NoU, Vuosaaren jäähalli, klo 13:00
LuKi-82 - Blue Rings, Luvian jäähalli, klo 14:30
Lahti - EKS, SOL Areena Lahti, klo 16:30


Maanantai 6.1.
Haukat - Hyvinkää, Järvenpään jäähalli, klo 12:30
Blue Rings - Ilves, Keravan jäähalli, klo 17:30


Linkki tulospalveluun: https://ringette.torneopal.fi/index.php