LL-89 kohtaa Nokian - siirtyykö Lapinlahti sarjakärkeen?

17.01.2020 12:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna jälleen sekä ylemmässä, että alemmassa loppusarjassa. Ylemmän loppusarjan ottelut pelataan lauantaina ja alemman loppusarjan pelit lauantaina ja sunnuntaina. 

 

Kaikki kuusi ylemmän loppusarjan joukkuetta pelaavat lauantaina kun viikonlopun ottelut pyörähtävät käyntiin Espoossa, missä EKS saa vastaansa Helsinki Ringeten. Sarjaykkönen Nokia matkaa Lapinlahdelle, missä joukkue saa vastaansa LL-89 Say Cheesen, joka on vuoden vaihteen jälkeen vain vahvistanut otettaan toisesta sijasta sarjassa. Lahti kohtaa kotiottelussaan RNK Flyersin. 

Viikonlopun mielenkiintoisimmaksi otteluksi nousee Nokian ja Lapinlahden kohtaaminen, kun maajoukkuepelaajia vilisevät sarjakärjet asettuvat vastakkain. 

- Ylemmässä loppusarjassa kaikki pelit ovat osoittautuneet tasaisiksi ja lauantailta odotetaankin tasaista ja kovavauhtista peliä, LL-89:n päävalmentaja ja pelaaja Marjukka Virta pohtii. NoU:n ja LL-89:n edeltävissä kolmessa ottelussa kumpikin joukkue on ottanut yhden voiton ja yksi ottelu päättyi tasapeliin, joten lauantainkin ottelu voi päättyä kumman vain eduksi. Tilastollisesti LL-89 on pelannut ylemmässä loppusarjassa hieman vahvemmin: joukkue on voittanut neljä ottelua ja pelannut yhden tasapelin. Nokia on ylemmässä loppusarjassa ottanut kuudesta ottelusta kolme voittoa, yhden tasurin ja kaksi tappiota. 

- Tiedostetaan myös, että pelissä on isot pisteet ja meillä olisi mahdollisuus siirtyä voitolla sarjakärkeen, mutta tässä vaiheessa se ei ole meille mitenkään tärkeää. Halutaan ehjä 60 minuuttinen ja viedä omaa peliä eteenpäin kevät mielessä, Virta kertoo. Nokia johtaa sarjaa tällä hetkellä 34 pisteellä ja LL-89 on vain kahden pisteen päässä toisena. 

Alemmassa loppusarjassa lauantaina toisensa kohtaavat Blue Rings ja Haukat sekä LuKi-82 ja Hyvinkää. Sunnuntaina Ilves saa Blue Ringsin vieraikseen ja Haukat astelee Hyvinkäätä vastaan jälkimmäisen kotihallissa. 

Tulevat ottelut

Lauantai 18.1.

SM ylempi jatkosarja

EKS – Helsinki, klo 14.45, Leppävaaran jäähalli

LL-89 Say Cheese – NoU, klo 15.00, Lapinlahden jäähalli

Lahti – RNK Flyers, klo 16.30, SOl Areena Lahti

SM alempi jatkosarja

Blue Rings – Haukat, klo 13.00, Tuusulan jäähalli

LuKi-82 – Hyvinkää, klo 14.30, Luvian jäähalli

Sunnuntai 19.1.

SM alempi jatkosarja

Ilves - Blue Rings, Tesoman jäähalli, klo 12:00

Hyvinkää - Haukat, Hyvinkään jäähalli, klo 16:30