SM-sarja jatkuu seitsemän ottelun voimin

31.01.2020 16:57

 

 

 

SM-sarja jatkuu maajoukkuetauon jälkeen kolmella ylemmän ja neljällä alemman loppusarjan ottelulla tulevana viikonloppuna. Viikonlopun ottelut korkkaa jännitysnäytelmä LL-89 Say Cheesen ja EKS:n välillä. 

EKS matkustaa Lapinlahdelle vieraisiin lauantaina, kun sarjan kakkonen ja kolmonen kohtaavat toista kertaa ylemmässä loppusarjassa. Edellinen loppusarjan ottelu meni Lapinlahdelle numeroin 8-2. Pisteet näillä kahdella joukkueella on kuitenkin todella tasaiset, kun LL-89:llä pisteitä on 32 ja EKS:llä 30. 

Helsinki saa Lahden vieraakseen Vuosaareen ottelussa jossa kohtaa sarjanelonen ja vitonen. Lahti on kerännyt pisteitä 23, kun Helsingillä niitä on vain 13, mutta Lahti taipui edellisessä ottelussaan Helsinkiä vastaan numeroin 7-10. Kumpikin joukkue on ylemmässä loppusarjassa pystynyt haastamaan kärkikolmikon keskinäisissä otteluissa ja lauantain pelistäkin voi odottaa nopeatempoista ja tiukkaa. 

Sarjan kärkipaikalla yhä sinnittelevä NoU kohtaa ylemmän loppusarjan pohjaa pitävän RNK Flyersin kotiottelussa Nokian jäähallissa. RNK ei ole ylemmässä loppusarjassa ottanut vielä yhtäkään voittoa, kun taas Nokia on voittanut seitsemästä ottelusta neljä, hävinnyt kaksi ja pelannut yhden tasapelin. Ylemmän loppusarjan ensimmäinen RNK:n ja NoU:n välinen ottelu päättyi kuitenkin tasaisesti 6-5 Nokialle, joten RNK pystyy haastamaan kärkijoukkueenkin. 

Alemmassa loppusarjassa pelataan sekä lauantaina, että sunnuntaina. Lauantaina Haukat kestitsee Ilvestä Järvenpään jäähallilla ja Blue Rings saa LuKi-82:n vieraakseen. Sunnuntaina LuKi-82 pelaa jälleen vieraissa kun joukkue kohtaa Ilveksen ja Blue Rings pelaa viikonlopun toisen kotiottelunsa Hyvinkäätä vastaan. Hyvinkää johtaa alempaa loppusarjaa 11 pisteellä ja Blue Rings pitää toista paikkaa 9 pisteellä. Blue Rings on ottanut Hyvinkäästä loppusarjassa jo kaksi voittoa ja joukkue lähtenee haastamaan naapurikunnan joukkuetta tänäkin viikonloppuna. 

Tulevat ottelut: 

Lauantai 1.2.

SM ylempi loppusarja

LL-89 Say Cheese - EKS, Lapinlahden jäähalli, klo 12:30

Helsinki - Lahti, Vuosaaren jäähalli, klo 13:00

NoU - RNK Flyers, Nokian jäähalli, klo 14:00

SM alempi loppusarja

Haukat - Ilves, Järvenpään jäähalli, klo 12:30

Blue Rings - LuKi-82, Tuusulan jäähalli 1, klo 13:00

Sunnuntai 2.2.

SM alempi loppusarja

Ilves - LuKi-82, Tesoman jäähalli, klo 12:00

Blue Rings - Hyvinkää, Tuusulan jäähalli 1, klo 12:30