Ilvekselle voitto, Hyvinkää ja Blue Rings tasatulokseen

02.02.2020 14:47

Tänään sunnuntaina pelattiin kaksi alemman jatkosarjan ottelua. Ilves kaatoi LuKi-82:n ottelussa tasaisin numeroin 4-3.

Ilves pääsi ensimmäisessä erässä karkumatkalle, kun joukkue tykitti viidessätoista minuutissa kolme maalia, joista ensimmäinen tehtiin ylivoimalla. Luvialaiset onnistuivat toisen erän aikana kaventamaan kahdella maalilla ja pitkälle erätauolle siirryttiin 3-2 tilanteessa.

Kolmas erä jäi maaleitta, mutta neljännen erän puolenvälin jälkeen LuKi tasoitti pelin kolmeen kolmeen. Jännittävän tasaiseksi mennyt peli ratkesi kuitenkin ajassa 55:51, kun Ilveksen Petra Hyökyvaara onnistui iskemään voittomaalin verkkoon.

Hyökyvaara teki Ilveksen maaleista kaksi ja Emmi Saukkonen ja Lili Reunanen tekivät molemmat yhden maalin. LuKi:n maalit jakautuivat Maria Elolle, Sanni Koivuselle ja Kirsi Pukkilalle.

Hyvinkäälle ja Blue Ringsille tasapeli

Hyvinkää ja tuusulalainen Blue Rings pelasivat tasan 4-4 päivän ottelussa.

Toisesta päivän pelistä eroten tämä ottelu jatkui tasaisena, eikä kumpikaan joukkue saanut kasvatettua maalieroa suuremmaksi ottelun aikana. Blue Rings iski ensimmäisessä erässä ottelun avausmaalin, mutta Hyvinkää pääsi toisen erän alkupuolella tasoittamaan ylivoimalla. BR iski johtoon vielä ennen ottelun puoltaväliä.

Aivan kolmannen erän alussa BR pääsi pelaamaan ylivoimalla ja teki kolmannen maalin. Erän loppupuolella Hyvinkää pääsi kaventamaan kahteen kolmeen. Blue Rings meni jälleen kahden maalin johtoon kun viimeistä erää oli pelattu 20 sekuntia, mutta Hyvinkää pysyi ottelussa mukana ja teki pelissä vielä kaksi maalia viimeistellen tasatuloksen.

BR:n maalintekijät olivat Ida Adler ja Salla Naakka kahdella osumalla. Hyvinkään maalit jakautuivat Elina Tahvanaiselle, Teija Lehtiselle, Veera Hakoselle ja Iina Kupiaiselle.