Tiukka tuplaviikonloppu edessä

07.02.2020 00:00

 

Lapinlahti on reissussa viikonlopun; lauantaina suuntana on Raisio ja sunnuntaina Lahti (kuva Jouni Valkeeniemi / Pakkalan Mediatalo)

 

SM ylempi jatkosarja on saavuttanut puolivälin ja sarjaa johtaa Nokian Urheilijat Lapinlahden Luistin -89 Say Cheesen ollessa vain 4 pistettä perässä. Neljän pisteen päässä Lappareista on sarjassa kolmatta paikkaa pitävä Espoon Kiekkoseura. Sarjanelosena olevalla Lahti Ringetellä on seitsemän pistettä kirittävänä, jos mielivät nostaa sarjasijoitustaan. Viivan alla Helsinki Ringetellä on Lahteen 8 pistettä ja Raision RNK Flyersilla 11.

Lahden kapteeni Hennariikka Parviainen on luottavainen joukkueen tekemiseen: ”Hyvin fiiliksin lähdetään viikonloppuun, kovat pelit tulossa kun kärkijoukkueet vastassa molempina päivinä ja tunnetusti näissä peleissä on aiemminkin riittänyt latausta joten uskoisin saman linjan jatkuvan.”

Lauantaina Lahti kohtaa vieraissa EKS:n ja sunnuntaina kotona Lapinlahden, Parviaisen muutaman vuoden takaisen seuran.

- Pisteistä lähdetään kamppailemaan ehdottomasti, mutta mailaa ei ole aikomus puristaa, kunhan saadaan oma peli pidettyä kasassa ja onnistumisia niin niistä saadaan energiaa kevättä kohdin mennessä., Parviainen jatkaa.

Lauantaina Helsinki lähtee haastamaan sarjakärki Nokiaa ja sarjakakkonen LL-89 Say Cheese matkustaa Kerttulaan RNK Flyersin vieraaksi. Alemmassa jatkosarjassa kohtaavat sarjataulukossa ”vierekkäin” olevat Luvian Kiekko -82 ja Jääurheiluseura Haukat Järvenpäästä sekä Hyvinkää Ringette ja Ilves Tampereelta.

Sunnuntaina Ringette-TV Epoossa

Sunnuntaina ringetteväki voi nauttia kovatasoisesta ottelusta kotisohvalta käsin, sillä Ringette-TV esittää ottelun EKS – NoU klo 15.45 alkaen. Helsinki saa vieraakseen sarjajumbon paikkaa pitävän RNK Flyersin ja Lapinlahti käy kotimatkalla Lahdessa Lahti Ringeten vieraana. Alemmassa jatkosarjassa nähdään jälleen paikallisottelu, kun Haukat ja Tuusulan Blue Rings kohtaavat tällä kertaa Järvenpäässä ja Hyvinkää saa tuplakotiviikonlopun toiseksi vieraakseen SM runkosarjasta alempaan jatkosarjaan tippuneen Luvian.

 

Tulevat ottelut

La 8.2.

SM ylempi jatkosarja
NoU - Helsinki, klo 14:00, Nokian jäähalli
EKS - Lahti, klo 14:45, Leppävaaran jäähalli
RNK Flyers - LL-89 Say Cheese, klo 15:30, Kerttulan jäähalli 1

SM alempi jatkosarja
LuKi-82 - Haukat, klo 14:30, Luvian jäähalli
Hyvinkää - Ilves, klo 16:30, Hyvinkään jäähalli

SU 9.2.

SM ylempi jatkosarja
Helsinki - RNK Flyers, klo 13:00, Malmin jäähalli
EKS - NoU, klo 15:45, Leppävaaran jäähalli
Lahti - LL-89 Say Cheese, klo 16:30, SOL Areena Lahti

SM alempi jatkosarja
Haukat - Blue Rings, klo 13:30, Järvenpään jäähalli
Hyvinkää - LuKi-82, klo 16:30, Hyvinkään jäähalli

 

Kaikki ottelut tulospalvelussa, https://ringette.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=ringette2019&sarja=NSM