Lahti haastaa Nokian ylemmässä loppusarjassa

14.02.2020 17:55

 

 

 

 

 

 

 

 

SM-sarja jatkuu viikonloppuna seitsemän ottelun voimalla, kun lauantaina nähdään kolme ylemmän loppusarjan ottelua ja sekä lauantaina, että sunnuntaina kaksi alemman loppusarjan peliä. 

Yksi viikonlopun otteluista on NoU:n ja Lahden kohtaaminen, missä sarjanelonen pääsee haastamaan kärkipaikalla olevaa Nokiaa ja Nokia puolestaan pääsee hakemaan uutta voittoa viimeviikkoisen EKS-tappion jälkeen.

- Lauantain pelistä mielenkiintoista tekee se, että olemme pelanneet tiukkoja otteluita Lahden kanssa viime aikoina. Lahti hyökkää ennakkoluulottomasti, joten puolustuksemme tulee pysyä viime viikonlopun tasolla. On ollut mukava huomata, kuinka Lahti haastaa kaikki joukkueet rohkeasti, vaikka joukkueessa on paljon nuoria pelaajia, Nokian Elina Raesola sanoo tulevasta ottelusta. Edellisen viikonlopun otteluista, joista toisessa Raesola pelasi 600. ottelunsa, hyökkääjä löytää vielä parannettavaa tähän viikonloppuun. 

- Sunnuntain Espoo -tappiosta parannettavaa on erityisesti maalinteossa, mihin tulemmekin kiinnittämään erityistä huomiota lauantaina. Välillä pelimme vielä ailahtelee, mutta eiköhän se tässä kevättä kohden edisty kuitenkin koko ajan. Tavoitteena on pelata lauantaina rentoa peliä ja hymyillä, kuin Hangon keksi. Hyvä pelifiilis tuo meille kentälle aina yhden lisäpelaajan, Raesola sanoo. 

Nokian ja Lahden välisen ottelun lisäksi lauantaina toisensa kohtaa RNK Flyers ja EKS sekä LL-89 Say Cheese ja Helsinki. 

Lauantaina alemmassa loppusarjassa nähdään kaksi peliä, kun Ilves ja Hyvinkää kohtaavat Tampereella ja Blue Rings matkustaa LuKi-82:n vieraaksi Luvialle. 

Sunnuntaina Blue Rings pelaa viikonlopun toisen ottelunsa Ilvestä vastaan ja Haukat saa Hyvinkään vieraakseen Järvenpäähän. 

Tulevat ottelut

La 15.2.

SM ylempi jatkosarja

NoU - Lahti, Nokian jäähalli, klo 13:00
RNK Flyers - EKS, Kerttulan jäähalli, klo 14:30
LL-89 Say Cheese - Helsinki, Lapinlahden jäähalli, klo 15:00

SM alempi jatkosarja 
Ilves - Haukat, Tesoman jäähalli, klo 12:15
LuKi-82 - Blue Rings, Luvian jäähalli, klo 14:30

Sunnuntai 16.2.    

SM alempi jatkosarja

Blue Rings - Ilves, Tuusulan jäähalli 1, klo 12:30
Haukat - Hyvinkää, Järvenpään jäähalli, klo 13:30