LL-89:llä vierasviikonloppu etelässä - vastassa Kiekko-Espoo ja Helsinki

24.09.2020 12:00

 

Ringeten SM-sarja jatkuu viikonloppuna kahdeksalla ottelulla jotka käydään lauantaina ja sunnuntaina. Ykkössarjan otteluita pelataan viikonloppunaneljä, kaikki lauantaina. Tämän lisäksi yksi ottelu pelataan ensiviikon keskiviikkona. 

Jos verrataan joukkueiden viime kauden ottelutuloksiin, voidaan varsinkin sunnuntain otteluista odottaa tasaisia taisteluja joissa pisteet voivat jakautua kummin päin tahansa. Launtaina viikonlopun SM-sarjaottelut avaa RNK Flyersin ja Kiekko-Espoon välinen ottelu, jota kannattaa ehdottomasti seurata myös kotisohvilta sillä ottelu näytetään livenä Ringette-TV:ssä. 

Sarjanousija Blue Rings haastaa kotihallissaan Tuusulassa hallitsevan suomenmestarin NoU Ringeten ja toinen nousija, eli Tampereen Ilves lähtee haastamaan Lahden joukkuetta vierasottelussa.

Lapinlahden Luistimella vierasviikonloppu pääkaupunkiseudulla

 LL-89 Say Cheese saa lauantaina vastaansa Helsinki ringeten, kun Lapinlahdelta tullaan koko viikonlopuksi eteläiseen   Suomeen. 

- Reissuviikonloputhan on ringettepelaajan juhlapäiviä, LL-89:n kapteeni ja pistehai Anne Pohjola kertoo.

- Mikäpä sen mukavampaa, kun päästä nauttimaan koko viikonloppu toistemme seurasta ja huonoista jutuista. Samalla on   kiva nähdä entisiä pelikavereita ja ihania ihmisiä, mutta pelihommathan ne keskiössä on, joten peleihin keskitytään täysillä,   kun sen aika on. Tärkeää on siis nauttia ihan koko reissusta!

Sunnuntaina LL-89 kohtaa Kiekko-Espoon vierasottelussa ja ottelusta odotetaan mielenkiintoista katsottavaa. Edelliskausilla   LL-89 ja Kiekko-Espoo, aiemmin EKS, ovat taistelleet samoista pisteistä ja kohdanneet toisensa viimevuosina myös   välierissä. Molemmat joukkueet ovat taistelleet mestaruudesta kolmen parhaan joukossa aiemminkin. 

Tältä syksyltä näyttöjä tästä peliparista on yhdestä harjoitusottelusta joka sekin povaa tasaista vääntöä. Nokialla pelattu harjoitusottelu päättyi tasalukemiin 6-6.

- Odotetaan kovatempoisia ja tasaisia pelejä. Espoota vastaan pelasimmekin jo harkkapelin, mutta tuolloin Espoo ei ollut täydellä kokoonpanolla mukana, eikä meidän pelisuoristustakaan päässyt kehumaan. Mielenkiintoista on nähdä, miten peli muuttuu, kun Espoo saa kokoonpanoonsa mukaan Väyrysen, joka tuo varmasti tulivoimaa hyökkäykseen, Pohjola pohtii tulevaa viikonloppua. 

- Puolustuksen kautta lähdetään rakentamaan omaa peliä. Mikäli onnistumme pelaamaan kurinalaisesti ja tekemään sovittuja asioita, niin peleistä tulee näin myös meille helpompia ja voidaan samalla nauttia peleistä!

Kiekko-Espoon ja LL-89:n välinen ottelu näytetään myös Ringette-TV:llä ja varsinkin espoolaisille faneille riittää katsottavaa tänä viikonloppuna. Syyskauden aikana Ringette-TV:stä otteluita näkee livenä lähes jokaisena viikonloppuna ja eri joukkueiden pelejä pääsee vaihtelevasti seuraamaan netistä.

Sunnuntain muissa otteluissa kohtaavat Pirkanmaan joukkueet Ilves ja NoU Tampereella pelattavassa ottelussa, Helsinki ja Blue Rings Helsingin kotiottelussa ja RNK Flyers ja Lahti ottelussa joka pelataan Raisiossa.

Ykkössarjaa pelataan lauantaina ja yksi ottelu käydään tulevan viikon keskiviikkona. Lauantaina neljässä ottelussa kohtaavat FoPS ja LuKi-82, Jyske ja EKS, Seiskat ja Haukat, sekä Lukko ja VG-62. Keskiviikkona 30.9. EKS matkustaa Forssaan vierasotteluun FoPSia vastaan. 

SM-sarjan ottelut 

Lauantai 26.9.

RNK Flyers - Kiekko Espoo, Kerttulan jäähalli 1, klo 12:30 (Ringette-TV)
Helsinki - LL-89 Say Cheese, Vuosaaren jäähalli, klo 13:00
Blue Rings - NoU Ringette, Tuusulan jäähalli 1, klo 14:00
Lahti - Ilves, SOL Areena Lahti, klo 14:00

Sunnuntai 27.9.

Ilves - NoU Ringette, Tesoman jäähalli, klo 12:00
Helsinki - Blue Rings, Malmin jäähalli, klo 12:00
Kiekko-Espoo - LL-89 Say Cheese, Tapiolan harjoitusjäähalli, klo 13:30 (Ringette-TV)
RNK Flyers - Lahti, Kerttulan jäähalli 1, klo 15:00

Ykkössarjan ottelut

Lauantai 26.9.

FoPS - LuKi-82, Forssan jäähalli 1, klo 12:30
Jyske - EKS, Laitilan jäähalli, klo 14:30
Seiskat - Haukat, Klaukkalan jäähalli, klo 15:00
Lukko - VG-62, Tuki-Areena Rauma, klo 15:15

Keskiviikko 30.9.

FoPS - EKS, Forssan jäähalli 1, klo 19:00