EKS kaatoi FoPS:in Ykkössarjan ottelussa

30.09.2020 23:00

Keskiviikkona Ykkössarjassa pelattiin "paikallisottelu" Forssan Palloseuran Juniorit - EKS, Kiekko-Espoo. Forssan jäähallin 85-päinen yleisö näki vierasjoukkueen hallintaa ja kotijoukkueen puoliajan jälkeisen heräämisen. Ensimmäistä erää pelattiin liki kalkkiviivoille maaleitta, kunnes vieraiden Meri Ruuska onnistui maalinteossa ajassa 14.28 ja vei vieraat erätauolle maalin johtoasemassa. Toisessa erässä vieraiden hallinta jatkui ja erän puolivälissä Anna-Kaisa Raesola kasvatti vieraiden johtoa ensin tilanteeseen 2-0 ajassa 21.55 ja vain pari minuuttia myöhemmin ajassa 24.02 tilanteeseen 3-0.

Puoliajan jälkeen vihreäpaidat saivat pelistä kiinni ja Elli Tossavainen kavensi tilanteeksi 1-3 ajassa 36.11. Tara Repo toi kotijoukkueen maalinpäähän ajassa 44.00. Kolmannessa erässä maaleja tehtiin yhtä paljon kuin kolmessa aiemmassa yhteensä. EKS:n Veera Hagelin vei vieraat taas kahden maalin johtoon ajassa 49.41 ja Mona Malk kasvatti johtoaseman kolmeen maaliin ajassa 52.06. Elli Tossavainen onnistui kirimään tilanteen yhden maalin tappioasemaksi kahdella maalillaan (53.24 ja 57.50) - ja hattutempulla - mutta vieraiden kuitti tuli vain 12 sekuntia Tossavaisen viimeisen maalin jälkeen kun Mirell Malk onnistui maalinteossa ajassa 58.02.