Luvassa täysi kierros SM-ringetteä, ykkössarjassa tiukkoja pelejä

05.11.2020 17:31

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Timo Kupiainen

 

Tulevana viikonloppuna jännitetään taas viikon tauon jälkeen täysi kierros SM-ringetteä. Ykkössarjassa nähdään viikonloppuna kuusi ottelua, kolme kunakin päivänä. SM-sarjan ottelut lauantaina korkkaa Helsingin ja Kiekko-Espoon välinen paikallistaisto Vuosaaressa ja edellisen ottelun perusteella Helsinki tulee antamaan sarjakärjelle haasteita. 

Blue Rings emännöi lauantaina Lahtea kotihallissaan Tuusulassa ja toisena sarjassa oleva LL-89 kohtaa sarjajumbo Ilveksen kotiottelussa. Jaetuissa pisteissä lapinlahtelaisten kanssa kolmannella sijalla oleva NoU pelaa viikonloppuna kaksi kotiottelua, missä ensimmäisessä vastaan luistelee sarjassa neljäntenä kisaava RNK Flyers. 

RNK:n viikonloppu tulee olemaan kova, sillä joukkue pelaa kaksi vierasottelua, joista toisessa on vastassa yllä mainittu Nokia, ja sunnuntaina joukkue kohtaa Kiekko-Espoon. 

- Viikonlopusta on tulossa jälleen melko rankka sillä vastassa kaksi pelireissua kahden taitavan joukkueen vieraiksi, RNK:n Netta Koskelainen sanoo.

Edellisestä viikonlopusta joukkueelle jäi käteen kaksi tappiota Lahtea ja Lapinlahtea vastaan pelatuista otteluista, mutta oppia on kauhottu kyseisistä otteluista tällä viikolla. 

- Joukkueen valmistautuminen vapaan viikonlopun jälkeen on sujunut hyvin ja olemme harjoitelleet asioita jotka edellisistä peleistä on jäänyt erityisesti kehitettäviksi. Valmistautuessa tietysti hyödynnetty myös aikaisempien pelien videoantia, Koskelainen kertoo joukkueen valmistautumisesta viikonlopun koviin otteluihin.

Sunnuntaina pelataan RNK:n ja Kiekko-Espoon taistelun lisäksi kolme muuta SM-sarjaottelua. Ilves saa vieraakseen Lahden, kun NoU taas emännöi Blue Ringsiä. LL-89 saa vieraakseen Helsinki ringeten.

Ykkössarjassa luvassa tasaista vääntöä ja kiinnostavia otteluita

Ykkössarjan lauantaisissa otteluissa tasaista vääntöä voi odottaa ainakin tasapisteissä olevien EKS:n ja Lukon ja Jyskeen ja Haukkojen välisistä ottelusta. EKS ja Lukko pelasivat edellisen ottelunsakin tasan 10-10 ja espoolaiset ovat edellä sarjataulukossa vain maalieron turvin. Laitilassa sarjakakkonen Jyske kohtaa sarjakolmosen Haukat ja myös tämän kaksikon edellinen ottelu päättyi tasatilanteeseen 2-2. 

Seiskat ja LuKi-82 pelannevat myös kiinnostavan ottelun - Seiskat on neljäntenä taulukossa, kun LuKi on kahden pisteen päässä viidentenä, mutta joukkueiden edellisessä kohtaamisessa voitto meni Luvialle. Seiskat kohtaavat sen jälkeen sunnuntaina Haukat ja kilpailu pisteistä tulee olemaan kova sillä Seiskat ovat juuri Haukkojen takana, karsintarajan alla ja kaikki pisteet ovat tärkeitä SM-karsintasarjaan tähdätessä. 

Viikonlopun ottelut

Lauantai 7.11.

SM-sarja
Helsinki - Kiekko-Espoo, Vuosaaren jäähalli, klo 13:00
Blue Rings - Lahti, Tuusulan jäähalli 1, klo 14:00
NoU - RNK Flyers, Nokian jäähalli, klo 14:00
LL-89 - Ilves, Lapinlahden jäähalli, klo 16:00

Ykkössarja
Seiskat - LuKi-82, Klaukkalan jäähalli, klo 15:00
Lukko - EKS, Äijänsuon harjoitusjäähalli Rauma, klo 16:00
Jyske - Haukat, Laitilan jäähalli, klo 16:00

Sunnuntai 8.11.

SM-sarja
Ilves - Lahti, Tesoman jäähalli, klo 12:00
NoU - Blue Rings, Nokian jäähalli, klo 14:00
LL-89 - Helsinki, Lapinlahden jäähalli, klo 15:00
Kiekko-Espoo - RNK Flyers, Tapiolan harjoitusjäähalli, klo 17:00

Ykkössarja
LuKi-82 - FoPS, Luvian jäähalli, klo 14:30
Haukat - Seiskat, Järvenpään jäähalli, klo 17:30
VG-62 - Lukko, Kuparivuoren Aurinkoareena, klo 18:00