Playoffit käyntiin viikonloppuna - katso ohjelma ja livelähetykset

12.03.2021 17:38

kuva: Jani Virolainen

Pitkä ja arvaamaton odotus päättyy viikonloppuna, kun ringeten playoff-ottelut näkevät jälleen päivänvalon! Nyt jos koskaan pääsevät pelaajat nauttimaan playoff-huumasta kahden vuoden odotuksen jälkeen.

SM-jatkosarjassa viimeisellä ottelukierroksella itselleen sarjavoiton napannut Lapinlahti kohtaa viikonlopun välierissä RNK Flyersin Raisiosta, kun taas toisessa otteluparissa SM-finaalipaikasta mittelevät NoU Nokialta ja Kiekko-Espoo. Myös SM-nousukarsinta polkaistaan käyntiin viikonloppuna, kun lauantaina yhteen iskevät Helsinki ja Haukat, sekä Jyske ja Ilves. Molemmissa sarjoissa otteluparit pelataan paras viidestä -systeemillä.

Ykkössarjassa puolestaan pelataan vielä viimeisistä pisteistä kolmen ottelun voimin ennen playoffien alkua. Seiskat ja Luvia ovat jo varmistaneet kotiedun pudotuspeleihin, mutta otteluparit voivat vielä vaihtua.
 

Katso ottelut suorana joko Ringette Livestä tai joukkueiden kanavilta

Kevät on tunnetusti ringettepelaajan parasta aikaa, ja näin se usein tuppaa olemaan myös kotikatsomoissakin. Ringette Live pyrkii kevään aikana kuvaamaan mahdollisimman monta ottelua suorana, jotta myös kotikatsomoissa päästään nauttimaan keväisestä playoff-tunnelmasta. Ringette Liven kuvausaikataulu julkaistaan viikko kerrallaan aina alkuviikosta, ja kuvattavat ottelut tullaan jakamaan kaikkien sarjojen pudotuspelien kesken.

Tulevana viikonloppuna Ringette Live kuvaa seuraavat SM-jatkosarjan välieräottelut:

La 13.3. 13:00 Lapinlahti – RNK Flyers

Su 14.3. 17:15 Kiekko-Espoo – NoU

Ringette Liven lisäksi myös joukkueet pyrkivät tekemään livelähetyksiä joko oman kanavansa kautta tai yhteistyössä kolmannen tahon kanssa. Alta löydät koosteen kirjoitushetkellä tiedossa olevista viikonlopun livelähetyksistä. 

 

Lauantai 13.3.2021

SM-sarja    

13:00    LL-89 - RNK Flyers Ringette Live

14:00    NoU Ringette - Kiekko-Espoo katso Aamulehden livelähetys (vain tilaajille)

Aamulehdellä on tällä hetkellä kampanjatarjous, jolla voit tehdä yhden kuukauden koetilauksen vain yhden euron hintaan! Tilauksen voit tehdä täältä.

SM-karsintasarja

14:00    Jyske - Ilves

18:15    Helsinki - Haukat

Naisten Ykkössarja    

16:30    Lukko - FoPS    
 

Sunnuntai 14.3.2021

SM-sarja

15:00    LL-89 - RNK Flyers     Livelähetys tulee Iisalmen Sanomien nettisivuille.

Lähetys on tilaajille ilmainen. Palvelun hinta 4€/kk (vähimmäistilaus 3kk).

17:15    Kiekko-Espoo - NoU Ringette     Ringette Live

SM-karsintasarja

12:30    Haukat - Helsinki

15:30    Ilves - Jyske

Ykkössarja

16:00    NSR - LuKi-82     Katso joukkueen livelähetys