Ruudusta SM-ringeten uusi koti

24.09.2021 19:00

Kuva: Jani Virolainen

 

SM-ringette näkyy enemmän kuin koskaan, kun ringeten pääsarja siirtyy Nelonen Median omistamaan Ruutuun. Sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta ja sisältää option kahdesta seuraavasta kaudesta. 

Sopimuksen myötä SM-ringeten runkosarja, jatkosarja sekä pudotuspeliottelut tullaan näkemään suorana Ruudussa. Lisäksi sopimuksessa on optio Ykkössarjan seuraavalle sarjavaiheelle, joulukuussa käynnistyville SM-karsintasarjalle sekä Ykkössarjalle. 

Kausi nähdään Ruudussa maksuttomana runkosarjan ajan. Joulukuussa alkavat jatkosarjat edellyttävät Ruutu+-tilauksen. Samalla Ruutu+-tilauksella näet laajan kattauksen eri kotimaisia palloilusarjoja. Tue omaa seuraasi ostamalla Ruutu+-tilaus suosikkijoukkueesi kautta. Seurat aloittavat tilausten myynnin lokakuun aikana. 

Alkavalla kaudella katsojia tullaan hemmottelemaan yli 100 suoralla SM-ringetteottelulla. Monikameratuotannoilla tuotettujen Ringette LIVE -studiolähetysten lisäksi Ruutu välittää kotikatsomoihin fanikameralähetykset, jotka toteutetaan seurojen kanssa yhteistyössä. 

"Olemme innoissamme uudesta yhteistyösopimuksesta, sillä tämä tukee erittäin hyvin strategista tavoitettamme ringeten näkyvyyden ja tunnettuuden edistämiseksi. Sopimus on lajillemme merkittävä uudistus, ja tarjoaa monia mahdollisuuksia pääsarjatason toiminnan kehittämiseksi. Seuroissa, SM-sarjan kehitystyöryhmässä ja pelaajafoorumissa uudistus on otettu vastaan positiivisin mielin, on aivan mahtava juttu saada ringette mukaan kotimaisen palloilun kotiin!" kommentoi Ringetteliiton toiminnanjohtaja Anu Pitkänen.  

”Joku on joskus sanonut, että ringette on Suomen suurin urheilusalaisuus. Emme malta odottaa, että pääsemme paljastamaan tämän salaisuuden ja tuomaan sen suomalaisen urheilukansan nähtäväksi. Ringeten SM-tasolla ei pelata vain Suomen parasta ringetteä, täällä pelataan maailman parasta ringetteä”, Ringetteliiton viestintä- ja markkinointipäällikkö Katariina Kurikko kertoo.  

”Ringette on hieno lisä Ruudun monipuoliseen palloiluvalikoimaan ja kovatasoinen SM-sarja ansaitsee päästä paremmin urheiluyleisöjen saataville. Olemme iloisia, että uusi yhteistyömme Ringetteliiton kanssa edesauttaa lajin kasvua”, Nelonen Median kotimaisista urheiluoikeuksista vastaava johtaja Jukka-Pekka Ylinen sanoo. 

SM-ringette käynnistyy heti lauantaina 25.9. täydellä kierroksella. Kaikki SM-runkosarjan ottelut tullaan näkemään maksutta Ruudussa ja jatkosarjat näkee Ruutu+-tilauksella.