Kuukauden ottelu suorana maksutta Ruudussa ja ISTV:ssä

14.09.2023 09:00

Ensimmäisessä kuukauden ottelussa kohtaavat viime vuoden finaalikaksikko RNK Flyers ja Nokian Urheilijat. (kuva: Timo Kupiainen)

Ruutu välittää kotikatsomoihin tuttuun tapaan seurojen kanssa yhteistyössä tehtävät fanikameralähetykset sekä monikameratuotannolla toteutettavat Ringette LIVE -studiolähetykset. Ringette LIVE -ottelut ovat jatkossa kuukauden otteluita, joiden tuottaja on Atlantis Media. Kaikki SM-runkosarjan ottelut ovat myös selostettuja.

Ensimmäinen kuukauden ottelu nähdään heti sarja-avauksessa lauantaina 16.9., kun Raisiossa nähdään viime kauden finaalin toisinto Nokian Urheilijoiden hakiessa revanssia hallitsevasta Suomen mestarista RNK Flyersista. Kuukauden ottelu vihelletään käyntiin klo 15:00 ja on sarja-avauksen kunniaksi katsottavissa suorana maksutta Ruudusta ja ISTV:stä. Muiden otteluiden katsominen edellyttää Ruutu+ Urheilu -tilausta.

Seuraava kuukauden ottelu on luvassa lokakuussa, kun sunnuntaina 15.10. Blue Rings kohtaa Kiekko-Espoon Keravan jäähallissa klo 12:30.


Aikaisemmat uutiset: 

Ruutu esittää ringetteä suorana seuraavan kahden vuoden ajan